Sport
01.05.2024. 09:12
R. E.

Prekid saradnje

(Ne)očekivani potez Đokovića: Nove PROMENE U STRUČNOM TIMU

1
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Najbolji teniser sveta Novak Đoković saopštio je da je napravio promenu u svom stručnom timu.

Đoković je nedugo pošto je završio saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem, odlučio da dodatno "renovira" tim stručnih saradnika sa kojima radi već godinama.

Najbolji sportista sveta je objavio na društvenim mrežama da kondicioni trener Marko Paniki, sa kojim je sarađivao skoro 10 godina, više nije deo njegovog tima.

"Veliki Marko, kakve smo neverovatne godine saradnje imali. Stigli smo do vrha, osvojili titule, oborili rekorde, ali najviše od svega, uživao sam u našim najobičnijim danima treniranja u teretani i van nje. Beskrajni sati karciofinija i smeha zbog kojih sam se osećao super motivisanim da se pripremim za uspeh. 'Gracie Romanista' (kako te Goran zove) za svu energiju, trud i vreme koje si uložio da me učiniš najboljim mogućim igračem i osobom kakva mogu da budem. Šaljem ti puno ljubavi i vidimo se uskoro u Rimu", napisao je Đoković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Đoković, koji je propustio masters u Madridu prethodne nedelje, trebalo bi da nastupi na turniru ATP serije 1000 u Rimu, koji startuje naredne srede.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
15.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve