Vesti
24.04.2024. 16:20
Beta

Vremenska prognoza

Sutra u Srbiji ponovo SNEG

vreme prognoza hladno zima sneg
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će sutra biti uglavnom oblačno i mestimično kišovito vreme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na jugozapadu, jugu i istoku Srbije biće umereno do potpuno oblačno, povremeno s kišom i pljuskovima. U ostalim krajevima kratkotrajna kiša će biti retka pojava, a uz oblačnost biće i sunčanih intervala. Na visokim planinama padaće sneg. Uveče i u toku noći u svim krajevima sledi razvedravanje.

Duvaće slab do umeren, severozapadni vetar.

Najniža temperatura biće od dva na severozapadu Vojvodine do 10 stepeni u Negotinskoj Krajini. Najviša temperatura biće od 12 na jugoistoku Srbije do 16 stepeni u Vojvodini. 

U Beogradu će jutro biti oblačno, ali suvo, a sunčani intervali će biti češći u drugom delu dana. Najniža temperatura biće od četiri do šest, a najviša oko 14 stepeni.

U petak će biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a u brdsko-planinskim predelima retka pojava kratkotrajne kiše. U subotu će maksimalna dnevna temperatura biti do 23 stepena, a od nedelje će se kretati od 24 do 29 stepeni.

U Podunavlju, Pomoravlju i Vojvodini duvaće košava, koja će oslabiti narednog četvrtka, kada će uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde biti uslova i za prolaznu kišu ili pljusak sa grmljavinom.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
20°C
04.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve