Sport
25.07.2021. 15:39
R.E.

Bravo!

Novak Đoković pomaže talentovanu decu u regionu

tenis
Izvor: Shutterstock

Fondacija "Novak Ðoković" donirala je vodećim klubovima u Srbiji teniske loptice za njihove najmlađe članove i organizovala im javni čas tenisa na terenima "Nova Đoković" u Beograadu, u okviru aktivnosti jedinstvenog programa fondacije "Putem šampiona".

Dodela loptica klubovima u Srbiji u narednom periodu će biti donirana i onima iz regiona, čime se zaokružuje kampanja čiji je cilj da inspiriše buduće šampione da se bore za svoje snove i da kroz igru istraju u svojim ciljevima i zbliži decu sa ovih prostora kroz sport i zdrav način života.

"Presrećni smo i ponosni što smo ispred Fondacije uručili donaciju dečijih teniskih loptica za teniske klubove u Srbiji, koji aktivno rade na omasovljenju tenisa i koji su svojim kvalitetnim radom sa najmlađim kategorijama potvrdili da se nalaze na jedinom pravom putu šampiona koji kroz igru vodi do uspeha", rekla je Ana Jovanović, menadžerka i autorka projekta "Putem šampiona“ i bivša reprezentativka naše zemlje u tenisu.

"Proširenje projekta donacije i na renomirane klubove iz regiona izražava i Novakova lična iskustva i uverenja da sport povezuje ljude, briše prepreke i granice i neraskidivo ih zbližava u jedan pobednički tim na svim svetskim meridijanima, bilo da se oni nalaze u našem delu sveta ili kao Novak trenutno u Tokiju!“ istakla je Jovanović.

Javni čas tenisa okupio je više od 30 dece uzrasta od 6 do 12 godina.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Gde je bio Novak tokom defilea?
Novak Đoković

Svi su se pitali isto

23.07.2021. 17:09

Gde je bio Novak tokom defilea?

Olimpijske igre su zvanično otvorene, defile sportista je bio sastavni deo svečane ceremonije otvaranja - naši sportisti su bili divni, ali od Novaka ni traga ni glasa?!
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve