Biznis
06.11.2020. 17:10
Promo

Cena "Dunav" auto-kasko polise daleko niža od moguće štete na vozilu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Najsigurniji način da zaštitite sebe i ostale učesnike u saobraćaju, ali i svoje vozilo od eventualne nezgode jeste polisa auto-kasko osiguranja. Osiguranje automobila ovom polisom Kompanije „Dunav osiguranje“ omogućava vam da nadoknadite štetu na vozilu, koja je često višestruko veća od cene osiguranja, bez obzira na to da li ste nezgodu izazvali ili ste učesnik u neželjenom događaju.

Kompanija „Dunav osiguranje“ je samo u prvih devet meseci ove godine, po polisama za auto-kasko osiguranje, rešila više od 16.200 odštetnih zahteva osiguranika u iznosu od oko 1,3 milijarde dinara. Kako je istakao Miloš Milanović, član Izvršnog odbora „Dunav osiguranja“, ažurnost u rešavanju šteta po polisama za auto-kasko osiguranje iznosi čak 96,74%. To znači da osiguranici Kompanije u vrlo kratkom roku po polisama auto-kasko osiguranja ostvaruju pravo na naknadu štete, zbog čega je „Dunav osiguranje“ visoko rangirano na tržištu.

Polisom za auto-kasko osiguranje Kompanije „Dunav“ možete zaštititi automobil od šteta nastalih u saobraćaju, vremenskih nepogoda, nezgoda izazvanih nepažnjom ili obešću trećih lica, uz dodatnu mogućnost ugovaranja pokrića za krađu vozila u zemlji i inostranstvu.

Auto-kasko osiguranje motornih vozila može se ugovoriti za osiguranje novih i polovnih motornih vozila. Time će vaše vozilo biti osigurano za slučaj delimičnih šteta, totalne štete i krađe vozila, u zemlji i u inostranstvu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Prilikom ugovaranja auto-kasko polise moguće je ostvariti i značajne pogodnosti, koje ovu vrstu osiguranja čine finansijski najisplativijim rešenjem. Višegodišnje zaključivanje auto-kasko polise omogućava popust od 10%, dok se za plaćanje premije u celosti odobrava dodatni popust od 10% za fizička lica, odnosno do 15% za pravna lica. U skladu s finansijskim mogućnostima, omogućeno je i plaćanje premije na rate, a za svaku godinu bez prijavljenih šteta, prilikom obnove osiguranja, ostvaruje se bonus od 10% do maksimalnih 50% od visine premije, pojašnjava Milanović.

U cilju lakšeg servisiranja vozila, osiguranicima je na raspolaganju gusta mreža tehničkih pregleda u sistemu „Dunav auta“ i ovlašćenih servisa za popravku vozila. Pored servisne, na usluzi je i velika prodajna mreža Kompanije za zaključenje auto-kasko polise, za stručnu pomoć i nabavku svega što je potrebno kako bi automobil bio opremljen za bezbedno učešće u saobraćaju.

Detaljnije informacije možete dobiti besplatnim pozivanjem Kontakt centra Kompanije na broj 0800 386 286, na i-mejl [email protected] ili na veb-adresi www.dunav.com.

Koliko košta polisa auto-kasko osiguranja?

Visina premije po polisi auto-kasko osiguranja za vozilo marke „fijat punto“, koje je proizvedeno 2019. godine, iznosi oko 38.000 dinara.*  

U slučaju oštećenja branika, fara i krila na ovom tipu automobila samo za troškove nabavke novih delova i njihovu zamenu u ovlašćenom servisu vlasnik vozila morao bi da izdvoji i do 120.000 dinara.

Po polisi za auto-kasko osiguranje Kompanija „Dunav” bi celokupan iznos štete nadoknadila vlasniku vozila.

* Cena je sa uračunatim popustima i uz mogućnost dodatnih bonusa sa polisa koje klijent već poseduje, ili prenetog dela bonusa sa kasko polise člana domaćinstva.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
31°C
27.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve