Biznis
19.10.2019. 15:45
Business of Apps

DIREKTNA REKLAMA: Snapchat lansira dinamične oglase za brendove

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Snapchat je lansirao novi reklamni proizvod koji za prodavce i brendove pruža oglašavanje direktnim odzivom. Dinamični oglasi već su godinu dana na beta testiranju i sada su zvanično dostupni oglašivačima u SAD-u, a uskoro bi mogli da se pojave i ostalim zemljama.

Vrsta oglasa može se lako povezati sa katalozima proizvoda brenda što potrošačima olakšava kupovinu direktno iz aplikacije. Ali to takođe znači da se oglasi ne moraju ručno ažurirati ako se proizvodi promene. Ciljanje oglasa je jednostavno i uključuje pristup potrošačima na osnovu prošlih ponašanja.

Snap Inc je nastavio da proširuje svoje ciljanje oglasa i katalog proizvoda da bi se efikasnije takmičio sa konkurentima Facebook i Instagram. Svoj menadžer oglasa pokrenuo je pre dve godine, ali do sada trgovci nisu bili u mogućnosti da automatski naprave i ciljaju oglase.

Pročitajte još: Huawei isporučio 26 odsto više pametnih telefona

Ranije ovog meseca, popularna aplikacija za razmenu poruka udružila se sa sportskim brendom Adidas kako bi pokrenula mobilnu igru za promociju 8-bitne Adidasove kolekcije. Igra pruža jedinstveno iskustvo oglašavanja, jer omogućava korisnicima da igraju kao MLB sportisti, a svaki od njih nosi svoje ograničeno izdanje iz kolekcije. Početni testovi sa Herrmann Digital-om imali su 14-godišnji povraćaj potrošnje na oglase u kampanji od 3.200 dolara u septembru, rekao je predsednik David Herrmann. Dodao je da su rezultati u skladu s onima postignutim na Facebooku.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
8°C
21.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve