Biznis
22.11.2021. 22:05
R.E.

Od decembra

Direktni letovi Ankara - Beograd

avion, stjuardesa
Izvor: Shutterstock

Direktni letovi na liniji Ankara - Beograd saobraćaće dva puta nedeljno od 23. decembra najavljeno je na konferenciji za medije, povodom posete privredene delegacije iz Turske Beogradu.

Direktor Turističke organizacije Srbije Marija Labović i direktor Turističke organizacije Beograda Miodrag Popović ocenili su da će naša zemlja, uvođenjem nove linije, imati prolaz na novo tržište, koje ima 10 miliona stanovnika, te da će se to pozitivno odraziti na turistički razvoj naše zemlje.

Labović je rekla za Tanjug da su u našoj zemlji ove godine Turci drugi po broju realizovanih noćenja među inostranim turistima i poručila da će se broj turista iz Turske, novom direktnom linijom, znatno povećati.

"Rast turskih turista u odnosu na prošlu godinu gotovo je sto posto i očekujem da će do kraja godine broj noćenja gostiju iz ove zemlje premašiti 100.000 i dostići nivo iz 2019.", kazao je Miodrag Popović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Prodato već 100 karata za putovanje u svemir, a cena je prava sitnica
Putovanje u svemir, raketa

Velika potražnja

11.11.2021. 12:05

Prodato već 100 karata za putovanje u svemir, a cena je prava sitnica

Kompanija za svemirska putovanja "Virdžin Galaktik" objavila je da je od avgusta prodala oko stotinu karata za putovanja u svemir po ceni od 450 hiljada dolara, preneli su američki mediji.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
17.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve