Biznis
16.09.2022. 11:02
Promo

Samo uz ličnu kartu

"Dunav osiguranje“ počinje sa isplatama razlike u premiji auto osiguranja

Osiguranje automobila
Izvor: Shutterstock

U skladu sa odlukom o vraćanju stare cene i tarife premije auto-osiguranja na nivo koji je bio u primeni pre 3. 8. 2022. godine, svi klijenti "Dunav osiguranja“ koji su u periodu od  3. do 26. avgusta 2022. ugovorili polise osiguranja od auto-odgovornosti, od petka će moći da podignu razliku u premiji na šalterima JP "Pošte Srbije“ širom zemlje, samo uz ličnu kartu.

Кompanija "Dunav“ je, prateći preporuke Narodne banke Srbije o vraćanju stare cene auto-odgovornosti, svojim klijentima omogućila da refundiraju razliku u premiji, te će sva fizička lica novac moći da podignu samo uz ličnu kartu, bez podnošenja dodatne dokumentacije.

Pravnim licima će biti izdata odgovarajuća poslovna dokumenta, a razlika premije biće uplaćena na tekuće račune pravnih lica.
Vodeći računa o svojim klijentima i obezbeđujući im uštedu vremena i jednostavnost procesa, Кompanija je omogućila da se novac podigne do kraja oktobra 2022. godine, na brz i efikasan način, bez čekanja.

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima, pozivamo klijente da se jave Кontakt centru Кompanije na broj 0800 386 286, gde će dobiti sve neophodne informacije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
22°C
27.09.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve