Biznis
27.08.2020. 13:57
Promo

Er Srbija obnovila letove do Brisela

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Er Srbija je danas, 27. avgusta, počela sa postepenom obnovom letova između Beograda i Brisela. Avion srpske nacionalne avio-kompanije, tipa erbas A319, jutros je u 6:45 časova odleteo ka glavnom gradu Belgije. Letovi koji su bili obustavljeni od 28. jula do danas, u narednom periodu će se obavljati dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. U zavisnosti od ograničenja putovanja i potražnje, Er Srbija planira da od 22. septembra do Brisela počne da leti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i nedeljom.

„Zadovoljan sam što smo ponovo uspostavili letove za Brisel. Belgijska prestonica, u kojoj se nalazi sedište velikog broja najvažnijih institucija Evropske unije, veoma je značajna destinacija za Er Srbiju. Imajući u vidu našu regionalnu mrežu, Brisel će sada postati mnogo lakše dostupan“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Karta nacionalnog avio-prevoznika do Brisela može se kupiti po ceni počev od 64 evra po pravcu. Letovi iz Beograda obavljaće se četvrtkom u 6:45 i nedeljom u 17:15 časova. Srpska i belgijska prestonica udaljene su 1371 kilometar, a let na ovoj relaciji traje 2 časa i 20 minuta.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
-8°C
24.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve