Biznis
22.02.2019. 15:12
R.E./Foto: Promo

IZABERITE RUTU S PRIJATELJEM NA PUTU: „Dunav osiguranje“ Specijalna zimska akcija

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, „Dunav osiguranje“ je na štandu Kompanije, u Hali 1, predstavilo Zimsku akciju: veliki popust na onlajn kupovinu polise putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO) od čak 25% i pogodnosti za kupovinu polisa za PZO, paket putnog osiguranja, pomoć na putu i „Zimsku čuvarkuću“ na svim prodajnim mestima.

Popust 25% za onlajn kupovinu polise za putničko zdravstveno osiguranje

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

U izjavi medijima Nemanja Petrović, direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u „Dunav“-u predstavio je pogodnosti online polise :

-Posvetite se izboru destinacije i pripremi za putovanje, ali ne zaboravite ni „prijatelja na putu“ – polisu putničkog zdravstvenog osiguranja (PZO) „Dunav osiguranja“, koju možete kupiti preko interneta, iz svog doma, automobila, kancelarije, bez odlaska na prodajno mesto Kompanije. Tako štedite i vreme i novac, polisu dobijate čak 25% jeftinije! Onlajn kupovinu individualne, porodične ili polise PZO za više putovanja možete obaviti jednostavno, klikom na link: www.dunav.com/kupi-online/ .

Zimska akcija na prodajnim mestima

Na svim prodajnim mestima Kompanija odobrava i sledeće popuste pri ugovaranju putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno paketa putnog osiguranja:

- 10% na premiju PZO za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja ne traju duže od 30 dana,

- 15% popusta na premiju paketa putnog osiguranja ukoliko se zaključuje samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja

– nezgode, te osiguranje od građanske odgovornosti), i

- 20% popusta na premiju osiguranja u slučaju ugovaranja jednog ili oba dopunska pokrića  (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga), za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana, ističe Petrović.

Uz zaključenu polisu za PZO ili paket putnog osiguranja osiguranici dobijaju:

- 30% popusta na premiju osiguranja pomoći na putu i

- mogućnost zaključenja paketa „Zimske čuvarkuće“, za period trajanja putovanja, po specijalnoj ceni, zaključio je Direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u Kompaniji „Dunav“.

Akcija traje do 28. februara 2019. godine.

Detaljnije informacije o Zimskoj akciji „Dunava“ zainteresovani mogu dobiti posetom internet stranice
Kompanije: www.dunav.com, besplatnim pozivanjem Kontakt centra na broj 0800 386 286 ili na prodajnim
mestima širom Srbije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
32°C
27.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve