Biznis
16.05.2022. 16:14
Promo

Program lojalnosti

Kako da uštedite prilikom kupovine goriva

Gorivo, benzin
Izvor: Shutterstock

Kompanija NIS je na ovogodišnjem Sajmu automobila "BG CAR SHOW" u Beogradu, predstavila pogodnosti koje nudi korporativni program lojalnosti "Sa nama na putu", kao i bogat spektar proizvoda i usluga koje su dostupne potrošačima na NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama.

Tokom trajanja manifestacije, posetioci štanda NIS-a imali su priliku da saznaju više o tome kako mogu da sakupljaju bodove u okviru programa "Sa nama na putu", a samim tim i ostvare uštede i popust prilikom kupovine na benzinskim stanicama NIS-a.

foto 1.jpg
Izvor: NIS / Promo

"Naš program lojalnosti "Sa nama na putu" danas broji više od milion korisnika i predstavlja najveći program lojalnosti u Srbiji. Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima kompanije u nove funkcionalnosti i inovativna rešenja koje program nudi, 'Sa nama na putu' beleži stalan rast u broju korisnika koji sve prednosti ovog programa mogu da iskoriste na više od 300 NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica širom Srbije", izjavio je Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS

NIS
Izvor: NIS / Promo

Takođe, svi zainteresovani mogli su da učestvuju u velikoj poklon akciji. Dušan Rodić iz Beograda nagrađen je sa tri meseca besplatnog goriva, odnosno 49.200 bonus poena na "Sa nama na putu" kartici lojalnosti koje može iskoristiti na benzinskim stanicama kompanije NIS.

Program lojalnosti "Sa nama na putu" kompanija NIS je pokrenula pre sedam godina, a njegovoj sve većoj popularnosti doprinele su i nove funkcionalnosti i inovativne usluge koje je NIS razvio tokom poslednjih godina.

Između ostalog, NIS je uveo digitalizovanu "Sa nama na putu" karticu koju potrošač može da koristi direktno sa mobilnog telefona, putem istoimene mobilne aplikacije. Posetioci štanda mogli su da se upoznaju i sa benefitima upotrebe Drive.Go mobilne aplikacije, koja omogućava plaćanje goriva na samom točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
16.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve