Biznis
10.11.2021. 16:03
Promo

Klijenti na prvom mestu

Kompanija "Dunav osiguranje“ dobitnik nagrade "Oskar kvaliteta"

Miloš Milanović, član IO Kompanije Dunav osiguranje
Izvor: Dunav osiguranje / Promo

Povodom obeležavanja Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta u Srbiji, u Privrednoj komori Srbije dodeljene su nagrade za poslovnu izvrsnost najuspešnijim organizacijama iz zemlje i okruženja. Kompanija "Dunav osiguranje“ postigla je izuzetan rezultat, osvojivši nagradu za kvalitet u čak tri kategorije: potencijali organizacije, tržište i korisnici, te zadovoljstvo korisnika.

Nagradu je u ime "Dunav osiguranja“ primio Miloš Milanović, član Izvršnog odbora, koji je tom prilikom istakao da je zadovoljstvo korisnika najbolja potvrda uspešnosti i misije kompanije da, osluškujući potrebe korisnika, bude stabilan partner i oslonac društvenoj zajednici. Izazovna vremena stavila su na probu sve delatnosti, pa time i osiguranje, a sposobnost da se prilagođava u vremenima kriza smisao je i svrha osiguranja.

Od samog početka širenja virusa, Kompanija "Dunav osiguranje“ pokazala je da je briga o klijentima na prvom mestu. Trudeći se da zaštiti život i zdravlje ljudi, "Dunav“ je bio prva osiguravajuća kuća na domaćem tržištu koja je omogućila ugovaranje putnog zdravstvenog osiguranja sa dopunskim pokrićem za kovid 19, obezbeđeni su nepromenjeni uslovi osiguravajućeg pokrića životnog osiguranja, dok su u polise dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja uključene dijagnostičke procedure za otkrivanje koronavirusa.

Dobitnici nagrade "Oskar kvaliteta"
Izvor: Dunav osiguranje / PromoDobitnici nagrade "Oskar kvaliteta"

"Dunav osiguranje" i ovom nagradom opravdava slogan "Prijatelj ostaje prijatelj“ i nastavlja da bude podrška kako korisnicima tako i društvenoj zajednici u stvaranju lepšeg i humanijeg okruženja.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Priznanje kompaniji „Dunav osiguranje“ za društvenu odgovornost
Miloš Milanović, član Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje

Potvrda posvećenosti

27.05.2021. 10:52

Priznanje kompaniji „Dunav osiguranje“ za društvenu odgovornost

Na svečanosti koja se tradicionalno održava pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije dodeljene su nagrade za društveno odgovorno poslovanje – „Đorđe Vajfert“ za 2020. godinu, na kojoj su nagrađene kompanije za doprinos lokalnoj zajednici i projekte iz domena društvene odgovornosti u Srbiji.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
19.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve