Biznis
27.08.2021. 09:39
Promo

Bezbedna vožnja

Najsigurniji način da zaštitite svoj automobil

Bojan Raičević, član IO Kompanije Dunav osiguranje
Izvor: Dunav osiguranje / Petar Pajić

Priprema vozila za bezbednu vožnju predstavlja jedan od imperativa sigurnosti u saobraćaju. I pored svih mera opreza, trenutak nepažnje može da dovede do nezgode. Šta možemo da uradimo kako bi vožnja bila bezbedna, a automobil pripremljen za putovanja?

„Najsigurniji način da od nezgode zaštitite sebe i ostale učesnike u saobraćaju, ali i svoje vozilo, jeste da zaključite polisu auto-kasko osiguranja. Bez obzira na to da li ste akter ili samo učesnik u saobraćajnoj nezgodi, polisa auto-kasko osiguranja Kompanije ’Dunav’ omogućava vam da brzo nadoknadite štetu koja je nastala na tehnički ispravnom vozilu“, izjavio je Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.
 
Bojan Raičević, član IO Kompanije Dunav osiguranje
Izvor: Dunav osiguranje / Petar PajićBojan Raičević, član IO Kompanije Dunav osiguranje

Kao vlasnik polise auto-kasko osiguranja Kompanije „Dunav“, možete zaštititi automobil od šteta nastalih u saobraćaju, od vremenskih nepogoda, od nezgoda izazvanih nepažnjom ili obešću trećih lica. Auto-kasko polisa „Dunav osiguranja“ omogućava i ugovaranje pokrića za krađu vozila, kao i pokriće za vreme boravka u inostranstvu. Kombinovano auto-kasko osiguranje motornih vozila može se ugovoriti za nova i polovna motorna vozila.  Tom polisom vozilo će  biti  osigurano za slučaj delimičnih šteta i totalne štete, kao i od  krađe vozila, u zemlji i u inostranstvu.

„Novi propisi prilikom registracije doneli su strožu kontrolu tehničke ispravnosti vozila. U „Dunav autu”, našim klijentima omogućavamo da na jednom mestu obave tehnički pregled, ovlašćeni servis za popravku vozila, te da zaključe polisu auto-kasko osiguranja“, dodao je Bojan Raičević.
 

Prilikom ugovaranja polise auto-kasko osiguranja moguće je ostvariti i značajne pogodnosti, koji ovu vrstu osiguravajuće zaštite čine finansijski najisplativijim rešenjem. Višegodišnje zaključivanje polise auto-kasko osiguranja omogućava popust od 10%, dok se za plaćanje premije u celosti odobrava dodatni popust od 10% za fizička, odnosno do 15 % za pravna lica.

Iz „Dunav osiguranja“ poručuju da je moguće ugovoriti i plaćanje premije na rate. Dodatna pogodnost je da za svaku godinu bez prijavljenih šteta, prilikom obnove osiguranja, vlasnik vozila ostvaruje  bonus od 10% do maksimalnih 50% od visine premije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Šta se vozi u Srbiji
automobili

Rast prodaje automobila

05.08.2021. 15:19

Šta se vozi u Srbiji

U Srbije je u prvih šest meseci prodato 15.489 novih automobila, što je za 28 odsto više u odnosu na isti period prošle godine, rekao je Tanjugu predsednik Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova Milan Belin.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
-1°C
26.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve