Biznis
17.05.2019. 14:54
ekspres

NAPREDAK RADOVA NA PROJEKTU SKYLINE BELEGRADE: Prvi stanari već krajem 2019. godine

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Da biste živeli u stanu, izgrađenom po najvećim svetskim kriterijumima, ne morate da odete dalje iz Beograda. Dovoljno je da odaberete ugao Kneza Miloša i Durmitorske ulice našeg glavnog grada, gde se nalazi  stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade.

"Skyline je jedan od spektakularnijih projekta koje je AFI Europe kompanija gradila u našoj državi. Projekat se sastoji od tri kule - dve stambene i jedne poslovne. Iako je do pre samo godinu dana bio samo rupa u centru grada, Skyline je danas daleko do toga. Izgrađeno je šest nivoa pozdemnih garaža, a konstrukcija stambenog tornja se praktično završava", kaže Goran Živković generalni direktor kompanije CDS International, kompanije koja je zadužena za maekreting i prodaju ovog objekta.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Sa napredkom na kuli A, projekat čije idejno rešenje potpisuje arhitekta Ami Mur, smo i sami imali prilike da se uverimo, jer je Skyline odlučio da otvori svoja vrata i pokaže stan koji je kompletno završen.

"Na ovaj korak smo se odlučili kako bismo kupcima dodatno priuštili kvalitet koji zaslužuju. Na osnovu završenog stana kupci mogu da vide kako se podprozorska daska uklapa sa zidom, da li je prag na pravoj visini i niz nekih detalja koji znače i doprinose još boljem osećaju i samom kvalitetu," ističe Živković.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

O kvalitetu stanova najbolje govori podatak da je 70 odsto, od 134 stana, već pronašlo svoje buduće vlasnike. Stanari će pored sjajnog pogleda i komfora moći da uživaju u spa centru i najvećem privatnom bazenu u Beogradu, dužine 25 i širine osam metara. U samom kompleksu će se naći i niz drugih objekata koji će dodatno olakšavati život stanara. Na raspolaganju će im biti šoping centar, restorani, marketi, profesionalno obezbeđenje, sve ono što omogućava komforan život. Kako smo saznali u Skyline-u, radovi na gradilištu napreduju, a prvi stanari useliće se u svoje domove već krajem 2019. godine.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Investitor projekta je AFI Europe, koji je prisutan na našem tržištu od 2005. godine sa projektima "Airport City Belgrade" i "Central Garden". Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
16.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve