Biznis
09.04.2019. 13:05
R.E./Promo

NE PROPUSTITE NAGRADNU IGRU KOJA ZAISTA VREDI

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kupovina domaćih proizvoda ovog proleća biće još zanimljivija, zato što od danas, pa sve do 4. maja, samo u IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima traje VREDNO JE ZAJEDNO – NAGRADNA IGRA KOJA ZAISTA VREDI. Iz nedelje u nedelju učesnici će imati priliku da osvoje 100 šporeta, 100 veš mašina, 100 frižidera, a u poslednjoj nedelji 100 televizora i neverovatni BMW X3!

Da biste učestvovali potrebno je samo da u nekoj od IDEA prodavnica, Roda marketa ili Mercator hipermarketa obavite kupovinu veću od 2.000 dinara i da na računu imate najmanje tri proizvoda sa oznakom VREDNO JE ZAJEDNO. Tada ćete dobiti kupon koji je potrebno da popunite, ubacite u posebno obeleženu kutiju, i - već ste u šansi da osvojite nagradu. Kao dokaz o učestvovanju potrebno je da sačuvate fiskalni račun do kraja nagradne igre.

U subotu 20. aprila najsrećnijim dobitnicima podelićemo 100 šporeta. Sedam dana kasnije nagradićemo 100 dobitnika veš mašinama, a u subotu 4. maja podelićemo i 100 frižidera. U poslednjem nagradnom izvlačenju, u utorak 7. maja, najsrećnije dobitnike nagradićemo sa 100 televizora i automobilom BMW X3.

Što više igrate veće su vam šanse da osvojite glavnu nagradu, jer svi kuponi koji nisu izvučeni u toku jedne nedelje, prenose se u narednu nedelju.
Uživajte u proizvodima sa oznakom VREDNO JE ZAJEDNO i učestvujte u nagradnoj igri koja zaista vredi.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
-4°C
07.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve