Biznis
01.04.2020. 17:11
Tanjug

NIS podržao Er Srbiju u akciji dopremanja pomoći

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Naftna industrija Srbije (NIS) poklonila je Er Srbiji 270 tona goriva kako bi pomogla nacionalnom avio-prevozniku čije letelice svakodnevno dopremaju medicinsku opremu i vraćaju srpske državljane u zemlju.

"Ovim poklonom kompanija i zaposleni NIS-a ujedno žele da izraze zahvalnost zaposlenima srpskog nacionalnog avio-prevoznika koji su se odmah stavili na raspolaganje državi i građanima Srbije i nesebično se angažovali na vitalnim zadacima za suzbijanje korona virusa u našoj zemlji", kaže se u saopštenju NIS-a.

Kako se dodaje u saopštenju, zajedničkom akcijom, NIS i Er Srbija daju pun doprinos naporima Republike Srbije da se suzbije epidemija virusa Covid-19 i da se omogući da pomoć što pre bude stavljena na raspolaganje našim zdravstvenim radnicima i građanima

"Svoj doprinos u podršci zajednici aktivno pruža i Klub volontera NIS-a. Članovi Kluba realizovali su brojne akcije podrške građanima, pre svega starijima, koji su u uslovima epidemije najugroženija kategorija stanovništva", navode u NIS-u.

Članovi Kluba volontera NIS-a takođe su angažovani i na izradi zaštitnih maski.

"Uz svakodnevnu pomoć starijim sugrađanima, kojima naše kolege kupuju i nose namirnice, članovi Kluba volontera NIS-a takođe su angažovani i na izradi zaštitnih maski, dezinfikovanju javnih površina i drugim poslovima koji doprinose suzbijanju širenja virusa Covid-19", naveo je NIS.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
15°C
24.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve