Biznis
17.06.2022. 12:45
Promo

Plaćanje na rate

Registracija i tehnički pregled automobila na jednom mestu

Automobili
Izvor: Shutterstock

"Dunav auto“ je najveći lanac tеhničkih prеglеdа u Srbiji koji u svom sistemu broji 75 savremeno opremljenih linija za kontrolu tehničke ispravnosti putničkih i teretnih vozila.

Moderno opremljeni centri "Dunav auta“ sinonim su za poštovanje nајviših stаndаrda kоntrоlе i isprаvnоsti vоzilа radi postizanja visokog stеpеna bеzbеdnоsti u sаоbrаćајu.

Oko 355 stručnjaka različitih profila obezbeđuje vlasnicima motornih vozila visok kvalitet i efikasnost pruženih usluga, a samim tim i pouzdanu vožnju.

U centrima "Dunav auta“ širom Srbije, na jednom mestu možete brzo i lako da obavite sve usluge neophodne za kompletnu registraciju vozila: počev od tehničkog pregleda, registracije i izdavanja registracione nalepnice, bez odlaska u MUP.

Vlasnicima motornih vozila dostupne su i usluge: mali servis na putničkim vozilima, servisiranje pneumatika (montaža i balansiranje), zamena stakala na putničkim vozilima, servisiranje klima-uređaja i poliranja farova. I to nije sve!

"Dunav auto“ je korisnicima usluga u 15 centara ponudio i mogućnost kupovine auto-guma, auto-kozmetike, paketa prve pomoći, motornih ulja i auto-stakala.

Vodeću poziciju na tržištu "Dunav auta“ potvrđuju rezultati i planovi za ovu i narednu godinu.

Prošlu godinu u "Dunav autu“ obeležio je rast broja obavljenih tehničkih pregleda motornih vozila, koji je premašio 113.000. Taj trend nastavlja se i u ovoj godini. Samo u prvih pet meseci pregledano je 15 odsto vozila više nego u istom periodu lane. Ove godine proširena je i mreža centara za prijem podataka i izdavanje tahografskih kartica na 62 lokacije koje su ravnomerno raspoređene širom Srbije.

Nove usluge "Dunav auta“

"Dunav auto“ je od ove godine ovlašćen za utiskivanje identifikacionih oznaka u osam poslovnih jedinica, na području Beograda, Užica, Smedereva, Vranja, Zaječara, Kraljeva, Leskovca i Vršca. Društvo "Dunav auto“ je pored navedenih usluga prepoznatljivo i kao najveća nacionalna organizacija za rentiranje vozila. "Dunav auto rent“ dugoročno rentira 780, a u planu je i značajno povećanje rentiranih motorih vozila. Ta dodatna delatnost umnogome  je doprinela jačanju brenda "Dunav auta“.

Ove godine pokrenut je i specijalizovani ogranak Društva "Dunav auto“ za procenu šteta na motornim vozilima za potrebe osiguranika Kompanije "Dunav osiguranje“, kao i drugih pravnih i fizičkih lica. Na proceni šteta na motornim vozilima angažovan je stručan tim, sastavljen od inženjera mašinske i saobraćajne struke, koji ovu usluga pruža u kratkim rokovima uz poštovanje visokih standarda u ovoj oblasti.

Kvalitet, inoviranje i proširivanje ponude usluga biće prioritet celog tima "Dunav auta“ i u narednom periodu.
 

Registracija na 12 rata
 
Dodatna pogodnost je plaćanje registracije na tri do 12 mesečnih rata čekovima građana, posredstvom administrativne zabrane i platnim karticama.
Kako bi bez čekanja obavili tehnički pregled ili neku drugu uslugu u "Dunav autu“, klijenti, vlasnici motornih vozila, mogu se obratiti na imejl: [email protected].
Detaljnije informacije o uslugama, mreži centara i radnom vremenu svi zainteresovani mogu dobiti na sajtu Društva: www.dunavauto.rs.
 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Super popust za polise osiguranja automobila
automobili

Iskoristite priliku

22.03.2022. 15:10

Super popust za polise osiguranja automobila

Savestan i odgovoran vozač je onaj koji, pored poštovanja saobraćajnih propisa i brige o učesnicima u saobraćaju, vodi računa i o bezbednosti svog vozila.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
25.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve