Biznis
15.09.2023. 14:35
R. E.

Beograd

Šansa za osobe sa invaliditetom: Sajam zapošljavanja 21. septembra na Vračaru

invalidi, kolica
Izvor: Shutterstock

Beogradska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ), u saradnji sa Gradskom opštinom Vračar, organizuje Sajam zapošljavanja za osobe sa invaliditetom, u četvrtak, 21. septembra.

Saopšteno je da će se sajam održati od 10 do 13 časova, u zgradi opštine, na adresi Njegoševa broj 77.

Na sajmu će učestvovati više od 25 poslodavaca iz Beograda, koji imaju potrebu za angažovanjem oko 150 osoba sa invaliditetom i to na poslovima vozača, dekoratera, prodavaca, pomoćnih radnika u proizvodnji, magacionera, administrativnih radnika.

Biće traženi i kuriri, agenti u kol centru, knjigovođe, fizioterapeuti, psiholozi, negovateljice, spremačice, medicinske sestre, radnici u obezbeđenju, savetnici u osiguranju te pomoćni radnici u kuhinji, šankeri, konobari, tapetari, krojači, serviseri nameštaja.

Posetioci sajma moći će na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje da se informišu o aktuelnim javnim pozivima i konkursima, programima i merama NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti na raspolaganju i pomoć u pisanju radne biografije (CV).

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

OVAKVU reviju još niste videli, a trebalo bi (FOTO)
1

Moda

15.09.2023. 09:05

OVAKVU reviju još niste videli, a trebalo bi (FOTO)

Na Nedelji mode u Njujorku održana je jedna sasvim drugačija modna revija. Umesto dugonogih supermodela modnom pistom šu šetale osobe sa invaliditetom.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
02.10.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve