Biznis
02.08.2022. 09:25
Promo

Bezbrižna vožnja

Za pomoć na putu dovoljno samo nekoliko "klikova"

Pomoć na putu
Izvor: Shutterstock

Svi, pa i najsavesniji vozači koji redovno servisiraju i kontrolišu svoja vozila, pred polazak na put bar pomalo strepe od nepredviđenih situacija u toku vožnje i potencijalnog kvara automobila. Zato je osiguranje putne asistencije neizostavni deo vozačkog iskustva.

Ako znate da vam u nezavidnoj poziciji na drumu jedan telefonski poziv u bilo koje doba dana ili noći može obezbediti dolazak ovlašćenog majstora, pregled, lakše popravke, šlepovanje i troškove noćenja ako vozilo ne može odmah biti popravljeno, dobijate preko potrebnu dozu sigurnosti i samopouzdanja koja uklanja svaku strepnju i brigu.

"Naša pomoć na putu je već godinama cenjena i veoma tražena osiguravajuća usluga u čiju su se pouzdanost uverili mnogi naši osiguranici. Zato neprestano raste i njena prodaja. Idući u korak s vremenom, osiguranicima smo sada omogućili da do te naše polise dođu brže i lakše. Pomoć na putu mogu obezbediti sa svega nekoliko klikova na mobilnom telefonu, i to sa popustom od 10 posto koji važi za onlajn kupovinu", kaže Bojan Raičević, član Izvršnog odbora Kompanije "Dunav osiguranje".

1
Izvor: Uroš Ivanović / Dunav osiguranjeBojan Raičević, član IO Kompanije Dunav osiguranje

Kupovina preko veb-šopa predstavlja novu fazu u razvoju te usluge "Dunav osiguranja", čija je cena pritom veoma povoljna.

"Cena polise pomoć na putu zavisi od starosti vozila i izabranog paketa", pojašnjava Bojan Raičević. "Za vozilo do 5 godina starosti, cena osnovnog start paketa, koji važi na teritoriji Republike Srbije, sa popustom za onlajn kupovinu, iznosi svega 665 dinara godišnje. Za naprednije benefit i premijum pakete, koji važe na teritoriji Srbije i Evrope, cena paketa se sa popustom kreće od 1.996 do maksimalnih 3.327 dinara za period od godinu dana, što uključuje i veće odobrene iznose za pregled, popravke, vuču vozila, prenoćište za putnike i brojne druge pogodnosti. Za starija vozila, premija osiguranja je veća za svega nekoliko stotina dinara, sa potpuno istim sadržajem paketa", napominje Raičević.

Polisa pomoć na putu pruža neophodnu dozu sigurnosti i bezbednosti u svakoj vozačkoj avanturi. Zato ne oklevajte. Za sve informacije u vezi s onlajn kupovinom polise osiguranja pomoć na putu, možete se obratiti Kontakt centru Kompanije "Dunav osiguranje" na tel. 0800 386 286, a u slučaju da već imate polisu, a zadesi vas neželjena situacija tokom vožnja, možete pozvati naš Centar za pomoć na putu na tel. +381 11 3636100.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Oprez! Novi automobili puni recikliranih delova
Automobili, kupovina automobila

Spolja gladac, iznutra...

16.06.2022. 08:58

Oprez! Novi automobili puni recikliranih delova

Dokonost je upozoravajuće stanje duha za pojedinca, rizična za grupu ljudi, veoma opasna ukoliko je njom zaražena čitava industrija. U poplavi svakojakih informacija, pretežno u vezi sa svim mogućim posledicama krize izazvane ruskom invazijom na Ukrajinu, od energenata do prehrambenih proizvoda, učestalo se plasiraju i vesti kako je svetska auto-industrija, verovatno jedna od najmanje važnih u tako ekstremnim okolnostima, izuzetno pogođena i kako joj preti sunovrat kakav nije zaslužila.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
34°C
18.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve