Društvo
12.05.2016. 06:54
ekspres

PREGLED ŠTAMPE, 12.MAJ: Nastavci mučnih saga i najava krvoprolića u Banjaluci

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Skoro sve dnevne novine jutros su okupirane privođenjem obožavaoca ubijene pevačice koga je policija zbog sumnji privela na 40-dnevnom pomenu.

Iako je ubrzo pušten, neki listovi su ga već obeležili kao potencijalnog ubicu, još jednog u dugačnom i mučnom nizu nagađanja od dana kada se tragedija desila.

Oni kojima ovo nije centralna tema, poput Kurira, bave se najavom premijera Vučića da se u Banjaluci spremaju nemiri na mitingu opozicije u subotu. Novosti idu dalje pa kao potencijalne vinovnike i organizatore ističu neimenovane Bošnjake iz Bihaća.

Informer javlja da će povređena Neda Arnerić koliko sutra (petak) izaći iz bolnice, i to "na nogama", nazivajući to "čudesnim oporavkom". Isti list pod naslovom "Čeda bankrot" piše kako su sve firme Čedomira Jovanovića u blokadi, a stranački račun LDP blokiran na iznos od 3,3 milijarde dinara.

Politika na naslovnoj donosi priču o tome kako menadžeri hedž fondova godišnje zarade pola srpskog bruto društvenog proizvoda, ističući američki KKR fond koji se, po njihovim rečima "namerio da preko dugova tajkuna postane vlasnik preduzeća u Srbiji". 

Alo javlja o sletanju erbasa 330, aviona kojim će "Er srbija" od skora direktno iz Beograda leteti za Njujork, na aerodrom "Nikola Tesla", po ceni od 399 evra u jednom pravcu.

"Bratislav Gašić kandidat za direktora kontrole letenja", centralna je najava na naslovnici Danasa ovog jutra.

Sve u svemu, mučni nastavci saga o dva glumca u teškom stanju (pored Arnerićeve, tu je i Bata Živojinović) i jednoj ubijenoj pevačici, te tek nekoliko intrigantnih naslova - sve je što nam je srpska štampa ponudila ovog jutra.d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
12°C
21.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve