Društvo
25.05.2016. 06:14
ekspres

PREGLED ŠTAMPE, 25.MAJ: Batina poslednja želja, Vučićev poziv, cena Slobine glave, dolazak glavnog džihadiste

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Odlazak Bate Živojinovića, kompletiranje nove vlade i koliko je koštalo Miloševićevo hapšenje- neki su od naslova iz dnevnih novina za 25. maj

 Valter je na svim naslovnim stranama štmapanih medija u Srbiji. Novine se veliki prostor posvetile jednom od naših najvećih filmskih glumaca koji je ponedeljak preminuo u Beogradu u 83. godini.

"Samo da sam sina još jednom poljubio“

Srpski telegraf tako piše da doajenu našeg glumišta nije ispunjena poslednja želja. „Samo da sam sina još jednom poljubio“, naslov je teksta u ovom listu, koji donosi i ispovest Miljka Živojinovića:  „Mog oca Batu neću više videti u ovom životu".

Blic donosi sećanje Nede Arnerić, prvo nakon nesreće u kojoj je povredila kičmu, o svom dugogodišnjem kolegi u tekstu pod naslovom: „Bata je bio gazda kao Tito“.  Novosti pišu kako je sudbina spojila dve legende filma – „Bata će počivati pored Gage“.  Milena Dravić za Danas otkriva malo poznate detalje o saradnji sa legendarnim glumcem: Sa Batom sam snimila seriju „Radovan III koja nikad nije prikazana".

Vučić o ultimatumima, strancima i SPS

Primiče se formiranje Vlade. U Novostima izjava Aleksandra Vučića: "Ne primam ultimatume od stranaca, a kamo li od SPS". Politika je na naslovnoj strani izdvojila pet tačaka iz premijerovog obraćanja javnosti:  Pozvaću Dačića; Borba protiv huligana teško pitanje; Rast BDP u 2017; Pomak u slučaju Savamala i otvaranje poglavlja 23 i 24. List Danas donosi informaciju da će se Radulović i Obradović odazvati pozivu premijera.

Od političkih tema pažnju privalači i tekst u Politici „Opet smetnja na vezama Andrićev venac – Nemanjina". Da li je „ružan lični sukob“ Stanislave Pak i Dragomira Anđelkovića pokazatelj sukoba predstednika i premijera – stoji u podnaslovu Politikinog teksta. Alo donosi naslov o pucanju koalicije DSS – Dveri, uz naslov: „Sanda i Boško raskidaju zbog Vučića“.

Informer piše o pokretanju istrage nakon prvog dela Legijinog intervjua: „Slobina glava isplaćena na Kipru!?“. Ovaj tabloid je, kako se navodi, došao do podataka da je na račun jedne of-šor kompanije na Kipru 2. aprila 2001. godine uplaćeno pet miliona evra na ime hapšenja Slobodana Miloševića.

Novosti ekskluzivno saznaju .da če se  Tefik Mujović konačno naći pred licem pravde. „Vođa džihadista isporučen Srbiji“, pišu Novosti.

 

 

 

 } else {

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
21.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve