Foto
07.05.2024. 16:00
R.E.

Met Gala

ONA je ukrala šou Demi Mur, Pameli Anderson... (FOTO)

1
Izvor: EPA / JUSTIN LANE

Svaki prvi ponedeljak maja rezervisan je za "Met Galu", jednu od najpopularnijih manifestacija koja privlači veliku pažnju ljudi širom sveta.

To je događaj o kojem se priča tokom cele godine - jednu polovinu čine predviđanja odevnih kombinacija, a drugu komentarisanje istih.

Upravo iz tog razloga, svi oni koji su pozvani na ovaj prestižni događaj "utrkuju" se čiji će stajling biti najintrigantiji i najoriginalniji.

Naravno, svi oni imaju jedan zadatak, a to je da odgovore na zadatu temu.

"Met gala" je održana u ponedeljak uveče u Njujorku, pod nazivom "Uspavane lepotice: ponovno buđenje mode", a tema na koju su poznate ličnosti ove godine morale da odgovore bila je "Bašta vremena".

Ova tema inspirana je naslovom kratke priče britanskog pisca J.G. Balarda iz 1962. godine.

Predviđanja "stručnjaka" sa društvenih mreža bila su ta da će najveći broj kreacija biti ispunjen vedrim bojama i cvećem. I bilo je takvih, ali one nisu te o kojima se priča.

Jedna od glavnih zvezda ovogodišnje "Met Gale" je Kim Kardašijan, ali ne zbog svoje haljine. Zapravo, svi pričaju o njenom struku! A, mnogi se pitaju i kako je uopšte bila u mogućnosti da diše?! Voleli je ili ne, Kim i njena porodica zaista znaju kako da privuku pažnju javnosti. I to rade uspešno već decenijama...

Iako su stepenicama Metropolitan muzeja prošetale Demi Mur, Zendaja, Pamela Anderson, Sara Džesika Parker, Ana Vintur... svi pričaju samo o jednoj haljini! 

U pitanju je haljina južnoafričke pevačice Tajle (Tyla), koja je bila prekrivena peskom. Ili je, barem, tako izgledalo.

Opšte je poznato to da sve zvanice pomeraju granice mode na "Met Gali", ali i granice svoje izdržljivosti u pokušaju da privuku što više pažnje.

Dok je korset Kim Kardašijan bio toliko stegnut da su mnogi mislili da nije u stanju da diše, Tajla je imala celi tim muškaraca koji su joj pomagali da hoda i penje se uz stepenice.

Njena haljina je, naime, bila toliko uska da su oni morali da je nose, jer nije mogla da se kreće. Južnoafrička pevačica nosila je haljinu koja je kreacija modne kuće "Balman", a kada su je upitali da li će moći da sedi dok traje program unutar muzeja ona je odgovorila - "Koga briga, slatka sam!".

Bilo je tu, naravno, još mnogo kreacija o kojima će se zasigurno dugo pričati.

Pogledajte fotografije...

 

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
29°C
23.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve