Sport
01.03.2018. 16:49
R:E/ mondo.rs

FUDBAL: Rigorozne mere za "večite"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Prema pisanju lista "Večernje Novosti", FSS odlučio je da kazni dva naša najveća kluba, zbog sve većeg ratovanja i verbalnih sukoba.

Ovaj list prenosi da su disciplinci FSS i Dragiša Binić, koji je zadužen za regularnost takmičenja, odlučili da zbog ovih istupa u javnosti "večite" kazne sa oduzimanjem tri boda. Prethodno su iz Saveza apelovali na Crvenu zvezdu i Partizan da prestanu sa svađanjem putem saopštenja, Binić je poručio da od "srpskog fudbala prave rijaliti", ali nova serija međusobnih optuživanja preko medija bila je kap koja je prelila čašu.

To nije jedini slučaj zbog kog je FSS, navodno, odlučio da kazni Zvezdu i Partizan pošto su se oni i tokom jesenjeg dela sezona oglašavali. Reakcije u pismima koje su prosleđivali medijima obično su se oslanjale na loše suđenje na njihovim ili "u korist" najvećeg rivala na utakmici protiv drugog tima, dok su tema bili i Milorad Mažić, Slaviša Kokeza, Zvezdan Terzić, Vladimir Vuletić i titule iz 1946. i 1986. godine.

U slučaju oduzimanja bodova, stanje na tabeli se neće drastično promeniti: Zvezda bi imala 60 bodova, Partizan 49, dok bi njihov najbliži pratilac bio Radnički s 43 boda.

"Novosti" prenose i da će FSS nastaviti da kažnjava Crvenu zvezdu i Partizan i novim oduzimanjem bodova ukoliko se rat nastavi. Navode i da će zbog "dugog jezika" i "sarkastičnih izjava" u vezi sa suđenjem biti kažnjeni i Ilija Stolica (Vojvodina) i Nenad Lalatović (Čukarički).

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
25.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve