Sport
11.09.2018. 13:09
R.E./B92

MARADONA: Bio sam bolestan 14 godina, želim da se skrasim

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona rekao je da je spreman da se skrasi, nakon što je postao novi trener meksičkog drugoligaša Doradosa.

Maradona, koji je bio zavisnik od droge i alkoholizma, morao je ove godine da uverava navijače da nema problema sa zdravljem, nakon što je tokom Svetskog prvenstva u Rusiji primljen u bolnicu.

On je priznao da je dugo bio "bolestan", aludirajući na svoje zavisnosti, ali je rekao da je spreman na zdrav početak u Meksiku.

"Želim da dam Doradosu ono što sam izgubio dok sam bio bolestan. Bio sam bolestan 14 godina. Sada želim da gledam sunčevu svetlost, želim da odlazim noću na spavanje. Nikada nisam išao u krevet, čak nisam ni znao kakav je jastuk. Zbog toga sam prihvatio ponudu Doradosa", rekao je Maradona, preneli su britanski mediji.

Maradona je tokom trenerske karijere predvodio reprezentaciju Argentine, kao i klubove Al Vasl i Al Fudžajru.

Bivši fudbaler Barselone i Napolija nedavno je postavljen za predsednika beloruskog kluba Dinama iz Bresta, ali je neizvesno da li će obavljati tu funkciju posle preuzimanja posla u Meksiku.

"Želim dugo da ostanem u Doradosu. Ljudi mogu da pričaju mnoge stvari. Imao sam problema, padao sam, izjedao sam se, to je sve bilo korak unazad, ali fudbal je korak napred. Sve to se promenilo zahvaljujući mojim ćerkama", naveo je Maradona, koji je sa Argentinom osvojio Svetsko prvenstvo 1986. godine.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
22.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve