Sport
07.09.2018. 16:50
R.E./B92

VUČELIĆ O PRETHODNOJ UPRAVI PARTIZANA: Oni su veoma glasni, iako imaju svoje nanogice na nogama i dalje su neprijatelji kluba

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Partizana Milorad Vučelić smatra da je rukovodstvo crno-belih napravilo grešku što ranije nije smenilo bivšeg trenera Miroslava Đukića i šansu ukazalo Zoranu Mirkoviću.

Prvi čovek kluba iz Humske je u razgovoru za B92 pričao i o nezadovoljstvu navijača, ali i nekadašnjem predsediku Partizana Draganu Đuriću.

"Trebalo je ranije smeniti tadašnjeg trenera Đukića i ranije dovesti Batu Mirkovića na čelu stručnog štaba", rekao je Vučelić za B92.

On je naglasio da ne razume nezadovoljstvo navijača radom uprave, kao i postojanjem tri frakcije na jugu.

"To samo govori o nemoći navijača. To nije navijanje, ako jedni navijaju jedno, drugi drugo, a treći treći - to je onda kakafonija, buka, a ne navijanje. Mi znamo šta je navijanje iz istorije Partizana".

Vučelić je rekao da Partizan ima 10 reprezentativaca što dosta govori o kvalitetu, a ponovio da je "klub bio prinuđen da se nosi sa dugovima koje je ostavila prethodna uprava".

"Oni su veoma glasni, mada imaju svoje nanogice na nogama i nalaze se pod kaznama ili sudskim procesima oni su i dalje protivnici Partizana, koji je morao enormnu količinu dugova da plati", istakao je Vučelić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
31°C
25.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve