Sport
01.04.2019. 15:33
R.E.

Vučelin i Vazurin moleraj

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Možda se i ceo život može smestiti u aforizam:"Oni rade nas, mi radimo vas, u radu je spas".

Autorstvo pripada Brani Crnčeviću, Aleku Marijnu ili nekom trećem, nebitno za ovu priču. Hoćemo reći, opustite se i uživajte, ovo je priča o fudbalu, uz izvinjenje - ako FK Partizan ove sezone uopšte upražnjava ovu disciplinu?

Grešni Sava (Milošević) verovatno veštinom ubeđivanja velikih molera grobarske fudbalske stvarnosti, Milorada Vučelića i Miloša Vazure, prihvati se da bude vođa pete humoristične hokejaške izmene na trenerskoj poziciji "Partizana" i na prvom stepeniku sunovrati se ravno na teme.

Grobari koji duže pamte pišu tvit "Savo brate, šta ti bi, pa oni će i tebi velikom fudbaleru da brljaju po bigrafiji samo da bi upisali recku".

Čudesna je to priča. Vučelić je bio uspešan novinar, izdavač i...ima on više zanimanja, pa sad je fudbalski mag, ako se to tako zove. Miloš Vazura, takođe multidisciplinarna pojava, bio je zamenik ili pomoćnik ministra pravde, kažu da mu je to bilo prvo zaposlenje, nema šta talentovan momak, a sad je generalni direktor FK Partizan.

Neverovatno, građen je tako da je, verovatno, bio oslobođen fiskulture, znači dušu dao za uspešnog sportskog radnika.

Čudesan je ovaj dvojac, kormilar im nije potreban, u sportu sasvim uspešno bave se molerajem. Oni belodano malaju srpsko sportsko nebo, malaju oči grobarima, uspešno dokazuju da samo netalentovani dosežu do najudobnijih fotelja, i sve će učiniti da opstanu tu gde su danas.

Šta je za njih sportska slava ovog nesretnog Save, kojeg upotrebiše kao salvetu?

Maheri su, oni rade i Nas i Vas, tek sirotog Savu, štafelaj im je zaštićen od vrha do našeg dna.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
30°C
25.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve