Hronika
16.04.2021. 13:44
Tanjug

"Nije tu ništa gotovo"

JURIĆ: Uskoro neće biti zaštićenih

juric-4.jpg

Osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić kaže da je na strani žrtava, veruje im kako u slučaju Miroslava Mike Aleksića tako i u slučaju Branislava Lečića.

On je gostujući u "Uranku" na K1 televiziji rekao da je znao mnogo toga o slučaju Mike Aleksića zato što je razgovarao sa porodicama žrtava mnogo pre nego što je to objavljeno u javnosti.

"Zaista nisam upoznat sa slučajem Lečić, koji je bio i ambasador Fondacije "Tijana Jurić" .To je pokazatelj da nismo imali nikakvu naznaku da tako nešto postoji i da neko ima takva iskustva sa Lečićem.", istakao je Jurić.

Na pitanje novinara da li mu se javila još neka žrtva silovanja ili seksualnog uznemiravanja od strane Branislava Lečića, Jurić je odgovorio da nije, ali da je čuo da one postoje.

Više od godinu dana je prošlo kako je Igor Jurić javno rekao da postoji političar pedofil. Na pitanje kako se oseća što tog političara i dalje gleda u medijima, Igor Jurić je rekao da će doći sve na svoje.

"Nije tu ništa gotovo, promeniće se neke okolnosti, potpuno sam siguran da ljudi koji su danas zaštićeni to više neće biti",istakao je Jurić i dodao da je jako teško žrtvama da izađu i hrabro kažu šta im se desilo.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
23.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve