Hronika
08.08.2021. 14:00
Tanjug

Drač, Albanija

Malo plodovi mora, malo kokain

plodovi mora, hrana
Izvor: Shutterstock

U najvećoj albanskoj pomorskoj luci Draču, u jednom kontejneru sa smrznutim plodovima mora koji je stigao iz Ekvadora, pronađeno je i zaplenjeno sedam kilograma kokaina.

"Nakon digitalne carinske provere u delu ventilacionog sistema kontejnera pronađeno je nekoliko paketa sa kokainom ukupne težine oko sedam kilograma i jedan GPS uređaj. Droga, koja je bila sakrivena u kontejneru sa smrznutim morskim plodovima koje je iz Ekvadora u Albaniju poslala kompanija Fish Co. Tirana, zaplenjena je kao meterijalni dokaz", navodi se u saopštenju albanske policije, prenose makedonski mediji.

Inspektori odeljenja za borbu protiv narkotika policije u Draču, uhapsili su građanina Drača D.D. (35), odgovorno lice kompanije Fish Co. Tirana.

Pripadnici uprave kriminalističke policije u Draču otkrili su tokom jula ove godine ukupno 26 kilograma kokaina u tri pošiljke kompanije Alba egzotik fruits i uhapsili direktora te kompanije Bajrona Gumenija, dok se za njegovim saučesnikom Eduartom Dautijem i dalje traga.

 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Najveća zaplena kokaina u istoriji Paragvaja
kokain, droga

Droga sakrivena u šećeru

29.07.2021. 10:30

Najveća zaplena kokaina u istoriji Paragvaja

Policija Paragvaja zaplenila je u sredu više od 3,4 tona kokaina u blizini glavnog grada Asunsiona, a droga je bila sakrivena u skladištu za šećer.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
19.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve