Hronika
30.01.2024. 13:00
R.E.

Novi Sad

Maloletni huligani napadaju osnovce

novi sad, petrovaradin
Izvor: Ekspres

Proteklih dana u Novom naselju u Novom Sadu, zabeleženo je više slučajeva napada maloletnih huligana na učenike Osnovne škole "Prva vojvođanska brigada", saznaje 021.rs.

 

Kako navodi taj medij, huligani sa kapuljačama, palicama i letvama napadali su uglavnom decu prilikom povratka iz škole u večernjim satima.

Prema saznanjima 021.rs, policija je upoznata sa ovim incidentima i radi na pronalaženju počinilaca, ali i na povećanju broja patrola u ovom delu Novog naselja.

Roditelji navode da decu nižih razreda presreću uglavnom maloletnici koji su u višim razredima osnovne škole ili su tek krenuli u srednju.

Ovi maloletni huligani se kreću u grupi i decu zaustavljaju, pitajući ih za koji klub navijaju, nakon čega im zadaju nekoliko udaraca.

Među roditeljima se dele i poruke o napadima na decu, u koje je 021.rs imao uvid, a u nekim porukama se navodi da su slučajevi prijavljeni policiji i da je roditeljima rečeno da su isti huligani već napadali decu.

U OŠ "Prva vojvođanska brigada" kažu da su upoznati sa događajima, te da je direktor škole razgovarao sa školskim policajcem i pomoćnikom komandira policijske stanice Satelit.

"Pojačane su patrole na delu Novog Naselja oko škole i za počiniocima se intenzivno traga", navode u školi.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
29°C
19.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve