Hronika
21.06.2022. 12:02
Beta

Zašto?!

Opet napad na radnike "Čistoće" - gađali ih sa terase!

Beograd
Izvor: Shutterstock

Ekipa Javnog komunalnog preduzeća (JKP) "Gradska čistoća" napadnuta je u Beogradu tokom sprovođenja akcije suzbijanja odraslih formi komaraca, saopšteno je iz tog preduzeća.

Kako je preneo Beoinfo, incident se dogodio u ponedeljak oko 21 čas u Lustičkoj ulici u beogradskoj opštini Zvezdara, kada je sa jedne terase tvrdim predmetom pogođeno vozilo "Čistoće" i tom prilikom oštećen krov, ali niko od zaposlenih nije povređen.

Ekipa policije je odmah izašla na teren i izvršila uviđaj, pri čemu je osumnjičeno lice negiralo napad, stoji u saopštenju.

Direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić je rekao da je razlog za strah zbog suzbijanja neopravdan i da je nasilje nedopustivo.

"Ekipe JKP 'Gradska čistoća' ne mogu da obavljaju svoj posao ukoliko ih svakodnevno presreću nepoznata lica, upućuju im uvrede, pretnje, udaraju i zaustavljaju vozila. Svaki napad ćemo prijaviti nadležnima i protiv napadača podneti krivične prijave jer moramo da zaštitimo ljude koji rade posao u korist svih Beograđana", kazao je on.
 

Popadić je istakao da je ogorčen zbog učestalih naprada, kamenovanja vozila i nepoštovanja i naglasio da se ekipama "Čistoće" mora dozvoliti da nesmetano rade, "ukoliko ne želimo da nam komarci u narednom periodu prave veće probleme".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
25.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve