Hronika
02.01.2022. 12:47
Tanjug

Ako nešto znate JAVITE

Otac nestalog Splićanina: Poslednji put smo se čuli u petak 

Matej Periš
Izvor: Nestali.hr

Nenad Periš, otac 27-ogodišnjeg Mateja Periša iz Splita, koji je nestao tokom novogodišnje noći u Beogradu, kaže da se sa sinom poslednji put čuo 31.decembra oko 17 časova i da nije primetio ništa neobično tokom razgovora.

''Ništa nije ukazivalo na to da će dogoditi ovo što se dogodilo'', rekao je Periš za Tanjug i dodao da je Matej došao u Beograd sa petoricom prijatelja i da je trebalo da se u nedelju vrate za Split.

Periš je rekao da će tokm dana doći u Beograd i da će se prvo naći sa prijateljima svog sina u klubu ''Gotik'' gde su slavili Novu godinu da bi rekonstruisali ono što se dogodilo.

Zahvalio je srpskoj policiji koja, kako kaže, profesionalno i stručno radi svoj posao kako bi pronašla nestalog Mateja.

Periš je rekao da je njegov sin, diplomirani ekonomista i bivši vaterpolista, i ranije slavio Novu godinu van Hrvatske i da je bio na dočeku u Pragu, Budimpešti...

Nenad Periš, međunarodni vaterpolo sudija, kaže da su mu pomoć ponudili mnogi iz srpskog vaterpola, među kojima su bivši vaterpolita Igor Milanović i pomoćnik ministra sporta Darko Udovičić.

''Hiljade ljudi se javilo da ponudi pomoć. Jedan čovek iz Beograda, koga ne poznajem, javio se i ponudio da mi ustupi svoj stan na Zelenom vencu. Svima zahvaljujem na saosećanju, ali najvažnija je informacija. Zato molim sve koji nešto znaju da jave policiji, makar i anonimno, da bismo saznali šta se dogodilo'', rekao je Periš.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Moraju da se menjaju neke stvari po pitanju nestalih"
Igor jurić

Igor Jurić

27.12.2021. 20:10

"Moraju da se menjaju neke stvari po pitanju nestalih"

Moraju da se menjaju neke stvari po pitanju nestalih, način kako se traže i kako se reaguje u prvim momentima po nestanku, poručio je Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić" nakon skorašnjeg tragičnog događaja u kome je Jovana Marjanović, koja je nestala 22. decembra, nađena mrtva na Zlatiboru.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
20°C
02.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve