Hronika
22.10.2021. 00:03
Tanjug

Trostruko ubistvo

Priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Ðokić

Policija
Izvor: Shutterstock

Osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Ðokić - Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije iz Aleksinca, priveden je u četvrtak uveče, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

''Ubistvo porodice Ðokić je zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju. Izvedeno je na profesionalan, strpljiv, metodičan način i očigledno je dugo pripremano. Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovao u monstruoznom ubistvu porodice Ðokić'', izjavio je Vulin.

On je zajedno sa pomoćnikom direktora policije i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem, u Nišu razgovarao sa pripadnicima policije koji rade na rasvetljavanju ubistva porodice Ðokić, prenosi Blic.

Ministar Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Aleksinac: Nestala cela porodica
policija

MUP u potrazi

30.09.2021. 00:11

Aleksinac: Nestala cela porodica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i Aleksincu intenzivno tragaju za tročlanom porodicom iz Aleksinca - Goranom Ðokićem (1964), njegovom suprugom Gordanom (1965) i ćerkom Lidijom (1996) čiji je nestanak prijavljen u utorak.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
07.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve