Hronika
30.11.2022. 22:21
Beta

Tragedija

U Prištini ubijena trudnica ispred porodilišta

Pištolj, ubistvo, ubica
Izvor: Shutterstock

Policija Kosova je potvrdila da je ispred Ginekološke klinike sa nekoliko metaka ubijena trudnica, stara oko 35 godina, koja je došla da se porodi.

"Oko 18.00 časova dobili smo informaciju o mrtvom telu u dvorištu Ginekološke klinike u Prištini. Policija je odmah izašla na lice mesta, kao i lekarska ekipa koja je konstatovala smrt žene stare oko 35 godina. Na osnovu prvih informacija, podignute sumnje sugerišu da je reč o ubistvu. Trenutno je policija u koordinaciji sa državnim tužiocem pokrenula istragu i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji, u cilju potpunog rasvetljavanja ubistva", rekla je portparolka regionalne policije u Prištini Fljora Ahmeti.

Prema informacijama koje imaju prištinski mediji žrtva je izašla da nešto kupi, a dok je sedela ispred Ginekološke klinike ubijena je.

To je drugo ubistvo u Prištini u poslednjih pet dana. Prethodno je 70-godišnji muškarac ubio svoju 63-godišnju suprugu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Pucnjava u školi, ranjeno šestoro, ubijena jedna osoba
1

Sent Luis

25.10.2022. 09:18

Pucnjava u školi, ranjeno šestoro, ubijena jedna osoba

Naoružani mladić upao je u umetničku srednju školu u Sent Luisu u SAD, ubio iz vatrenog oružja jednu ženu i jednu tinejdžerku, a takođe je ranio šest osoba pre no što ga je policija likvidirala u razmeni vatre.
Close
Vremenska prognoza
light rain
5°C
04.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve