Hronika
18.03.2022. 16:11
R.E.

Novi Pazar

Zaplenjene cigarete vredne skoro četiri miliona dinara

sverc-cigarete-5.jpg

Novopazarska policija zaplenila je oko 19.500 paklica cigareta, čija se vrednost procenjuje na blizu četiri miliona dinara, zbog čega je po nalogu nadležnog tužilaštva protiv muškarca (24) iz Tutina podnela krivičnu prijavu.

Iz policije navode da su 25 paketa sa cigaretama, bez akciznih markica i potrebne dokumentacije, pronašli u posebno napravljenom bunkeru tovarnog dela kombija, koji je bio parkiran na jednoj benzinskoj pumpi u okolini Novog Pazara.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, u garaži, u teretnom "opelu", policija je u ručno napravljenom bunkeru, pronašla još 14 paketa sa cigaretama.

Policija će cigarete, koje su kako se sumnja bile namenjene daljoj prodaji, predati Poreskoj policiji, a protiv ovog Tutinca je podneta prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

U napuštenom kamionu 15 miliona komada cigareta
cigarete

Sremska Rača

28.02.2022. 17:22

U napuštenom kamionu 15 miliona komada cigareta

Carinici su u saradnji sa MUP - Policijskom upravom Sremska Mitovica sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 15 milona komada cigareta ostavljenih na teritoriji Srbije u neposrednoj blizini graničnog prelaza Sremska Rača.
Close
Vremenska prognoza
fog
5°C
09.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve