Hronika
18.05.2021. 14:35
R.E.

Pismo advokata

Zvicer: Ovo je medijska haranga

tan2021-1-29_16378157_0.jpg
Izvor: FOTO TANJUG / RADE PRELIC

Portal Informer objavio je da je redakciji stiglo pismo beogradskog advokata navodnog vođe crnogorskog “kavačkog klana” Radoja Zvicera, u kome navodi da njegov klijent nema saznanja, niti je bilo kako povezan sa izvršenjem krivičnih dela u Srbiji.

Advokat podseća da Zvicer nije okrivljen u postupku koji se vodi protiv Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, te da povezivanje Zvicera sa krivičnim delima i navođenjem "ćevapa" "Hanibala" i "ljudoždera" predstavlja isticanje neistina i uvreda njemu, što kao porodičan čovek shvata i kao uvrede svojoj porodici.

Za Zvicerom je nedavno MUP Srbije raspisao međunarodnu poternicu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić ga je nedavno povezao sa Belivukovom grupom navodeći da su Zviceru propadnici te grupe slali ćevape napravljene od ljudskog mesa.

Informer je objavio, kako navode, celo pismo Zvicerovog advokata čije ime portal nije naveo u kojem se dalje navodi da će u cilju odbrane "ljudskih prava" svog klijenta zaštitu potražiti od međunarodnih institucija i stranih ambasada, uz obećanje da će Zvicer biti dostupan državnim organima Srbije kada bude uveren da će postupak protiv njega biti vođen u skladu sa zakonom.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zvicer lociran u Južnoj Americi?
policija

Pišu "Novosti"

17.05.2021. 10:39

Zvicer lociran u Južnoj Americi?

Bezbednosne službe regiona, predvođene srpskim operativcima iz MUP i BIA, locirale su Radoja Zvicera, navodnog vođu "kavačkog klana", u jednoj od zemalja Južne Amerike, saznaju Novosti.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
14°C
20.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve