26.10.2018. 15:16
R.E./Foto: Promo

Dođi u MTEL Austria mrežu po poklon i ulaznicu za Cecin koncert u Beču

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ukoliko ste razmišljali o prelasku u MTEL Austria mrežu, sada je pravi čas, jer ova kompanija odlučila da ovaj mesec obraduje sve one koji se žele pridružiti porodici zadovoljnih korisnika.

Svi koji koji koriste usluge mobilne telefonije nekog drugog telekom operatera u Austriji, a odluče da prenesu svoj broj u MTEL Austria mrežu, na poklon će dobiti ulaznicu za zajednički koncert Cece i Đanija. Jedini uslov za poklon kartu za spektakl godine, koji će se 10. novembra održati u Beču, je da postpaid ugovor bude potpisan u MTEL Austria shop-u u Mariahilfer Straße 103 u Beču.

Osim toga, svi novi MTEL Austria korisnici, za dobrodošlicu u mrežu dobiće poklon od 100 eura. Ovaj poklon će biti raspoređen za sve vreme trajanja ugovora, na način da će korisnicima biti umanjen iznos mesečnog računa za 4,16 eura (4,16 x 24 meseca).

Dobra vest je da broj možete da prenesete u MTEL Austria mrežu, a da i dalje koristite isti broj koji znaju vaši prijatelji i članovi porodice.

Ali, ni ovo nije kraj iznenađenjima, jer uz odlične Servus postpaid tarife, možete kupiti jedan od najnovijih telefona bez troškova aktivacije koji inače iznosi 69,90 eura. Možete da birate između Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 +, Huawei P20 ili Huawei P20 pro modela.

Kao korisnik bilo koje od SERVUS, ili Servus Sim Only tarife, moći ćete da uživate u neograničenim minutama i porukama, koje važe prema svim mrežama u Austriji i EU, kao i prema mrežama Telekom Srbija grupe (mts Srbija, m:tel BiH, m:tel Crna Gora).

S obzirom da kompanija MTEL Austria, uz moto „bliže kući“, nastoji da ruši granice, kao postpaid korisnik za vas ne postoje troškovi roaminga kada se nalazite u zavičaju. Tako ćete moći da razgovarate i dopisujete se „do mile volje“, kada boravite u Srbiji, BiH i Crnoj Gori, prema svim mrežama u Austriji, kao i prema partnerskim mrežama Telekom Srbija grupe.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
25.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve