Scena
14.03.2018. 15:33
Kristina Kecman, Foto. Promo

Festival "Exit" udara jak ritam ovog leta

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Rok, hip-hop i elektro zvuk, protrešće posetioce "Exita" ovog leta od 12. do 15 jula, budući da će na poznatom muzičkom festivalu Petrovaradinske tvrđave, nastupati asovi muzičke scene - Laura Pergolizi, Dejvid Geta, Zigi Marli, Migosi, Nina Kravic, i mnogi drugi.

Planirano je da fest otvori čuvena rok buntovnica Laura Pergolizi, poznatija kao LP.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Lauru nazivaju Džoni Kešom i Dilanom moderne muzike, a njeni tekstovi su probili put pop i RNB zvezdama, kao što su Kristina Aglera i Rijana, dok su njeni albumi "Forever is now" i "Lost on you", neprestano među najslušanijima u Americi i Evropi.

Veliko finale festa ostavljeno je za legendu haus i tehno žanra, Dejvida Getu. Ovaj virtuoz na mikseti već je dobitnik dva Gremija, i sarađivao je sa najpopularnijim muzičkim zvezdama - Dejvid Bovijem, Snup Dogom, Siom, Niki Minaž, Akonom.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Dejvid Geta se probio na muzičku scenu hitom "Like i do", i od tada njegove pesme su krunisane kao apolutni favoriti top lista širom sveta. Muzika Dejvida Gete predstavlja slobodni i originalni spoj ritma i zvuka, što sasvim odgovara ovogodišnjem sloganu "Exita" - sloboda (Exit - freedom!).

"Exit" je čuven po tome što posetiocima obećava bogat i kvalitetan muzički program, i već se ustalio kao najbolja muzička manifestacija u Srbiji i regionu, a izbor izvođača ove godine potvrđuje tu titulu.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
03.10.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve