30.03.2018. 10:46
R.E

Najveći "Queen symphony show" na velikoj sceni Sava Centra

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Queen real tribute bend će uz simfonijski orkestar i hor održati "Queen symphony show" u Sava Centru 9. maja od 20:30 h, godinu dana nakon premijernog koncerta koji je održan u Domu sindikata.

Queen Real Tribute bend priprema za 9. maj još veći spektakl na kojem će fanovi grupe Queen i rok muzike imati priliku da uživaju u vanvremenskim hitovima legendarne grupe Queen, izvedenim u aranžmanima za simfonijski orkestar i hor. Jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova je za ovaj projekat izabrao Muzikon Orchestra koji kao i hor čine izuzetni muzičari, članovi različitih orkestara i horova.

Od Beograda, preko celog sveta do Zagreba...

Ukupno 60 muzičara naći će se na sceni Sava Centra 9. maja gde će publika imati priliku da čuje legendarne hitove We are the Champions, Bohemian Rhapsody,The Show Must Go On, Barcelona,Who Wants To Live Forever,We Will Rock You u jedinstvenim i originalnim aranžmanima sa simfonijskim orkestrom i horom,čiji autor je mladi beogradski umetnik Miloš Jovanović.

Nakon 12 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu – u Brazilu (4 turneje i oko 200 koncerata), Portugalu, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, BIH, Crnoj Gori, Albanji, kao i učešća na zvaničnim internacionalnim Queen konvencijama, Queen Real Tribute postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena,čuvajući uspomene na muziku grupe QUEEN i neponovljivog Freddie Mercury-a.

Nakon Sava Centra koncert Queen Simphony benda će biti održan i u zagrebačkoj sali Lisinski 17.maja.
Prodaja ulaznica na blagajni Sava centra, Win Win prodavnicama i www.ddtickets.rs

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
03.10.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve