Politika
29.07.2018. 15:21
R.E./Beta

VUČIĆ: Bezbednosna situacija u Srbiji je stabilna, ali me brine rat dva narko-klana oko tržišta

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je bezbednosna situacija u Srbiji stabilna i "mnogo bolja nego 2001. ili 2010. godine", ali je i izrazio zabrinutost zbog, kako je rekao, rata dva kriminalna klana oko tržišta narkotika.

Komentarišući sinoćnje ubistvo advokata Dragoslava Ognjanovića u Beogradu, Vučić je kazao da policija ima tragova o tom zločinu.

"Sinoć sam razgovarao s ministrom unutrašnjih poslova, imamo više tragova nego u slučaju ubistva kuma gospodina Bojovića. Ne mogu da kažem da je ubistvo rešeno, ali ima nekakvih tragova", kazao je Vučić novinarima na poligonu Nikinci, gde je prisustvovao vežbi gadjanja iz novog streljačkog naoružanja u sastavu Vojske Srbije.

On je ocenio da će država morati "još žešćim i ozbiljnijim akcijama da pokaže ubicama da Beograd i Srbija ne mogu biti poligon na njihovo delovanje".

"Rat dva klana oko tržišta narkotika postaje nešto sa čim država mora ozbiljnije da se obračuna. Moraćemo da pokažemo ubicama da idu tamo odakle su došli", rekao je predsednik Srbije.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve