Scena
06.11.2021. 14:34
R.E.

Za uživanje

BEMUS tokom vikenda: Besplatni koncerti

Violina, koncert
Izvor: Shutterstock

U subotu 6. novembra od 20 časova održaće se koncert Crkvene pevačke družine ''Branko'' iz Niša u kripti Hrama Svetog Save, pod upravom dirigenta Sare Cincarević. Na programu su dela duhovne muzike.

U nedelju 07. novembra na velikoj sceni Kolarčeve zadužbine na “BEMUS-ovom podijumu mladih” nastupa talentovani srpski violončelista koji studira i nastupa u inostranstvu, Petar Pejčić, sa pijanistkinjom Natalijom Mladenović.

Besplatne ulaznice za taj koncert mogu se preuzeti na blagajni Kolarca.

Posebna “poslastica” za sve ljubitelje klasične muzike biće koncert u ponedeljak 08. novembra na sceni Opere i teatra Madlenianum kada će nastupiti naša proslavljena violončelistkinja koja već dugo živi i radi u Nemačkoj, Ksenija Janković, violinistkinja Kandida Tompson, dirigent Dejan Savić, kao i solisti i Orkestar Opere i teatra Madlenijanum.

Ulaznice su dostupne na blagajni Madlenianuma.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Suzana Branković: Kako sam postala "Silvana umesto Silvane“
Suzana Branković

Intervju

30.10.2021. 08:05

Suzana Branković: Kako sam postala "Silvana umesto Silvane“

"Nije kome je rečeno, već kome je suđeno“, kaže narodna poslovica. Istu rečenicu izgovorila je pevačica Suzana Branković govoreći o tome kako se desilo da u filmu "Toma“ Dragana Bjelogrlića, peva pesme Silvane Armenulić i tako nas ne samo dirne u srce i rasplače dok sedimo u bioskopu i netremice pratimo filmsku biografiju Tome Zdravkovića, već i skrene pažnju javnosti na sebe i svoj muzički talenat.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
29.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve