Scena
17.05.2022. 21:05
R.E.

Koncert

Beogradski sindikat se sprema da "pokida" na Tašu

Mikrofon
Izvor: Shutterstock

Nakon 10 godina od koncerta u Areni, Beogradski sindikat će održati veliki solistički koncert na stadionu Tašmajdan 11. juna ove godine.

Bend je tokom ovog proleća objavio tri nove pesme: "Ljubav u inat", "Među zvezdama" i "Moja sudbina" i time napravio uvertiru za spektakl na Tašu. 

"Veoma smo srećni i uzbuđeni zbog predstojećeg koncerta, imajući u vidu da je prošla čitava decenija od našeg poslednjeg koncerta u Beogradu. Trenutno smo posvećeni probama i vredno se spremamo da ‘pokidamo’ na Tašu. Beogradski sindikat je verovatno jedan od poslednjih aktuelnih autentičnih beogradskih bendova, tako da je legendarni stadion Tašmajdan najbolje mesto za održavanje ovog najbeogradskijeg beogradskog koncerta. Naravno da očekujemo da će podrška stići i iz drugih delova Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, kao i iz dijaspore, odakle je dolazak najavio veliki broj diskretnih heroja. BS je oduvek bio simbol okupljanja za sve naše ljude", rekao je Feđa Dimović iz Sindikata.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li ste čuli novu pesmu Đorđa Balaševića? (VIDEO)
Đorđe balašević

"Rođendanska"

13.05.2022. 11:25

Da li ste čuli novu pesmu Đorđa Balaševića? (VIDEO)

Do sada nepoznata pesma Đorđa Balaševića "Rođendanska", emitovana je prvi put krajem aprila na audio-vizuelnom događaju ispred kuće ovog muzičara u Novom Sadu. Istog dana je predstavljena i monografija o njemu.
Close
Vremenska prognoza
light rain
17°C
26.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve