Scena
07.04.2022. 18:20
R.E

Starateljstvo kao zatvor

Britni Spirs piše memoare - ko će sve biti "prozvan"

Britney Spears 7.6.2022
Izvor: SCANPIX DENMARK / CHRISTIAN LILIENDAHL

Poznata američka pop pevačica, Britni Spirs, objavila je na svom Instagram profilu da piše memoare. Kako je pevačica rekla, "pisanje je isceljujuće i deluje terapeutski", ali je i istakla da je teško suočavati se i prolaziti ponovo kroz događaje iz prošlosti.

Kako je pevačica navela, u memoarima će se osvrnuti na bolne trenutke o kojima do sada "javno nije mogla da govori."

Britni Spirs je bila pod nadzorom oca Džejmija od 2008. godine zbog lošeg mentalnog zdravlja, ali je ugovor bio od početka sumnjiv, jer je on imao punu kontrolu nad njenim životom, uključujući i odluke o finansijskim i poslovnim pitanjima.

Kako je Britni i sama rekla nekoliko puta, najteže joj je palo što je on kontrolisao kada i koliko će viđati svoju decu i da li ponovo može da stupi u brak.

U novembru prošle godine, ukinuto je starateljstvo, pod kojim je živela više od 13 godina.

Američki Pejdž Siks (Page Six) je u februaru pisao da je ova pevačica postigla dogovor vredan 15 miliona dolara sa izdavačkom kućom Sajmon i Šuster (Simon & Schuster).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Na meti njenih napada, osim oca, su i majka i sestra koje optužuje za "pisanje njihovih knjiga, dok ona sama nije mogla ni da popije kafu."

Spirs se javno sporila sa sestrom Džejmi Lin, pošto je sestra promovisala knjigu "Stvari koje treba da kažem", u kojoj detaljno opisuje svoju životnu priču. Pisala je i o odnosu sa Britni, ali i ulozi koju je imala u kontroverznom starateljstvu pod kojim je živela američka pevačica.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Od Robin Fenti do najbogatije pevačice na svetu
Rijana

Forbs

07.04.2022. 11:13

Od Robin Fenti do najbogatije pevačice na svetu

Zahvaljujući svojoj popularnosti i preduzetničkom duhu, Rijana je ušla u ekskluzivni klub ultrabogatih, a prema Forbsu njeno bogatstvo se procenjuje na 1,7 milijardi dolara.
Close
Vremenska prognoza
light rain
22°C
01.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve