Scena
07.07.2023. 23:10
Beta-AP

"Zlostavljala glumca"

Deca Alena Delona tužila očevu partnerku

1
Izvor: Shutterstock

Deca francuskog glumca Alena Delona (87) optužila su ženu koja je živela s njim da ga je zlostavljala, te je francuski tužilac pokrenuo istragu i uputio policiju da to proveri.

Tužilac Žan-Sedrik Go je saopštio da su Delonova deca ove nedelje podnela dve prijave protiv Delonove partnerke Hiromi Rolin, nekadašnjom pomoćnicom reditelja flimova u kojima je glumio Delon.

Rolin negira da mu je učinila bilo šta loše, saopštio je njen advokat.

U tužbi koju je podneo advokat Delonove dece Entonija, Anuke i Alena-Fabijena navodi se da je Rolin bila "agresivna" prema Delonu i njegovoj deci, da je tražila da čita njegove mejlove i druge poruke i da je tukla njegovog psa.

I sam glumac je podržao tužbu, navodi se u saopštenju.

U drugoj tužbi, Entoni Delon je optužio Rolin za "nasilje nad ranjivom osobom" i "okrutnost prema životinjama", piše u saopštenju.

Rolin je podnela protivtužbe protiv članova Delonove porodice i telohranitelja zbog navodnih nasilnih dela na njenu štetu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"U Srbiji raste stopa nasilja prema starijoj populaciji"
Nasilje

Ombudsman

15.06.2023. 11:03

"U Srbiji raste stopa nasilja prema starijoj populaciji"

Stopa nasilja prema starijoj populaciji u Srbiji raste a posebno su ugroženi stariji ljudi sa sela u nerazvijenim opštinama, koji često nemaju kome da se obrate za pomoć, upozorio je zaštitnik građana Zoran Pašalić.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
27.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve