Scena
10.11.2022. 10:56
R. E.

"Dugo sam pokušavala"

Dženifer Aniston o borbi da postane majka: "Konačno mi je laknulo"

Dženifer Aniston 10.11.2022.
Izvor: EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumica Dženifer Aniston je u intervjuu za magazin "Allure" govorila o svojoj borbi za potomstvo i rekla da je "laž" da nije želela da dobije dete u braku sa Bredom Pitom.

"Pokušavala sam da ostanem u drugom stanju, ali je bilo teško", rekla je Dženifer i prvi put ispričala svoje iskustvo sa vantelesnom oplodnjom.

U intervjuu, glumica kaže da je su glasine o njenoj trudnoći, koje su godinama kružile, bile "bolne" i da su joj tračevi teško padali dok se borila sa sterilitetom.

"Teško sam podnosila sve te spekulacije. Prolazila sam kroz proces vantelesne oplodnje, pila specijalne čajeve, sve sam pokušala. Dala bih sve da mi je neko tada rekao da zamrznem jajne ćelije", priča Dženifer i dodaje da je bila ljuta zbog tračeva da ne želi da ima decu.

"Ljudi su pričali da sam sebična, da me samo zanima karijera i da me je muž ostavio jer nisam želela da mu rodim dete", kaže glumica o svom braku sa Bredom Pitom.

Dženifer nije otkrila kada je tačno prolazila kroz proces vantelesne oplodnje, već samo da je to bilo "pre nekoliko godina" i da, sada kada ima 53 godine, "ne žali ni za čim".

"Ta priča je završena i konačno mi je laknulo jer više ne moram da se pitam da li ću moći da dobijem bebu. Ne moram više da razmišljam o tome", kaže glumica za "Allure".

"Imala sam teške periode u životu, pogotovo kada sam imala 30 i 40 godina, ali da nije bilo takvih trenutaka, ne bih postala osoba kakva danas jesam. Zahvalna sam za sve probleme, jer bez njih bih ostala uplašena, nervozna i nesigurna. A sada me jednostavno više nije briga. Bolje se osećam danas nego kada sam imala 20, 30 ili 40 godina", zaključuje Dženifer.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve