Scena
02.04.2020. 23:32
N. G.

FILMOVI I SERIJA ZA VIKEND U KUĆI: "Zaraza", "Braća po oružju"...

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Vanredno je stanje, i još dolazi vikend, pa šta ima bolje od liste dobrih filmova i serija koje možete pogledati. Bilo da ste ljubitelj dramatačnih distopijskih filmova, poput futurističkog trilera "Zaraza", koji neverovatno podseća na ono što se celom čovečanstvu trenutno događa, ili više volite uzbudljivi serijal o borbi u Drugom svetskom ratu, među ovim predlozima sigurno ima neko ostvarenje koje će vam držati pažnju dok sedite kod kuće.

https://www.youtube.com/watch?v=4sYSyuuLk5g&feature=emb_logo

"Epidemija" (Outbreak, 1995)

Ovaj film je kombinacija naučne fantastike i trilera. Možete pogledati kako Kuba Gooding Jr. izvodi nekoliko ludih manevara u helikopteru kako bi sprečio američku vojsku da bombarduje zaraženi grad.

https://www.youtube.com/watch?v=Y5povsMKfT4&feature=emb_logo

"Dog soldiers"

Gomila britkih vojnika suočena je sa vukodlacima u škotskim predelima. Iako je to prvobitno bio televizijski pokret za Sci Fi kanal, Dog Soldiers donosi tonove napetosti i mnogo neočekivanog smeha.

"28 dana kasnije" (28 day later, 2002)

https://www.youtube.com/watch?v=FcDhdb6J3rM&feature=emb_logo

Dobar podsetnik da je koronavirus mogao biti i mnogo gori - da je mogao da pretvara ljude u krvožedna čudovišta, umesto u nezasitu rulju koja masovno kupuje sredstva za čišćenje i toaletni papir.

"Braća po oružju" (Band of brothers, 2001)

https://www.youtube.com/watch?v=aH06LWZs-Ys&feature=emb_logo

Sa jednom sezonom od 10 epizoda, ovo je fantastičan i zabavan način da provedete vreme. U jeku Drugog svetskog rata, vojnici se bore sa moralnim dilemama, štite kompanjone i bore se protiv neprijatelja.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
15°C
28.05.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve