Scena
17.05.2024. 13:05
Promo

Evo ko sve nastupa...

I ovog leta KONCERTI U BOTANIČKOJ BAŠTI!

botanička bašta
Izvor: Shutterstock

Garden Sessions koncerti u Botaničkoj bašti “Jevremovac” koji provereno privlače veliku pažnju publike i važe za jedno od najatraktivnijih letnjih dešavanja u Beogradu, održavaju se četvrti put ove godine.

Centar beogradskih festivala koji je organizator koncerata u Botaničkoj bašti, priprema sjajne događaje koji će se u junu desiti u ovoj letnjoj muzičkoj oazi glavnog grada.

Koncerti počinju u 20.30 časova, a ulaznice se mogu nabaviti onlajn na tickets.rs i na Ticket Vision prodajnim mestima.

Po nešto višoj ceni ulaznice će se prodavati i na samo veče održavanja koncerata, na koje će publika ulaziti iz Takovske ulice u Botaničku baštu.

Koncert AMADU I MARIJAM 25. 06. 

Već duže od 40 godina Amadu i Marijam radosno kombinuju svoju ljubavnu priču sa muzičkom karijerom, postajući, diskretno ali sigurno, najpoznatiji ambasadori malijske i afričke muzike širom sveta – zlatni status koji nose sa poletom i razigrano ga potvrđuju sa svakim novim albumom.

Sarađivali su sa mnogo različitih ljudi i radili sa producentima, naizgled veoma udaljenim od njihovog sveta, poput Dejmona Albarna iz Blura ili Manu Čaoa

Koncert SANANDA MAITREJA 26. 06.

1
Izvor: KEYSTONE / GEORGIOS KEFALASSananda Maitreya

Rođen u Njujorku i odrastao u Americi, Sananda Maitreja se predstavlja kao umetnik, kompozitor, aranžer, producent, multiinstrumentalista, preduzetnik i postmilenijumski roker. Svira na osnovnim instrumentima roka: bubnjevi, bas, gitara i klavijature, kao i nekoliko drugih instrumenata, od početka svoje profesionalne karijere sam piše, aranžira i producira svu svoju muziku, a sarađuje i sa drugim vrhunskim umetnicima i producentima. 

Ovdašnjoj publici je Sananda Maitreja (sa umetničkim imenom Terence Trent D’Arby na početku karijere) poznat po čuvenim hitovima kao što su : Sign your name, Rain, Wishing well, Delicate, Holding on to you, Dance little sister, If you let me stay...

Sa 33 godine, uzima ime Sananda Maitreja, koje za umetnika predstavlja novu polaznu tačku, a 2001. godine to postaje i njegovo zvanično ime. Njegov peti album “WildCard!”, označio je njegov novi početak kao nezavisnog umetnika. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
37°C
14.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve