Scena
28.09.2022. 15:39
R. E.

"Zaradila sam svoje bore"

Gvinet Paltrou nema strah od pedesete (FOTO)

Gvinet Paltrou 28.9.2022.
Izvor: EPA / ETIENNE LAURENT

Glumica Gvinet Paltrou je proslavila 50. rođendan i tim povodom dala intervju za "Vogue" u kojem je objasnila zašto je danas srećnija nego pre 20 godina.

"Osećam se odlično i opšte nisam uznemirena zbog jubilarnog rođendana. Kada sam bila u tridesetim, osećala sam veliki pritisak da se udam i dobijem decu, a kada sam punila 40 godina, bila sam još više uplašena", kaže glumica i objašnjava šta ju je tada plašilo.

"Moj posao i zarada su u velikoj meri zavisili od toga da li izgledam privlačno i razmišljala sam mnogo o tome šta starenje znači za mene.

Svesna sam da sam talentovana i pametna, ali je dobar izgled jedan od glavnih razloga zašto je moja karijera uspešna. Plašilo je me je šta će mi starenje doneti", priznaje Gvinet i kaže da je zbog toga uradila nešto zbog čega ju je danas sramota.

"Otišla sam da uradim botoks i sve vreme sam mislila kako je to užasno i osećala sam se kao da sam postala deo klišea".

Glumica dalje objašnjava da je tek nakon četrdesete počela da prihvata sebe, da ne žali za mladošću i da je shvatila su sva životna poglavlja lepa.

"Ne bih se menjala sa, na primer, manekenkom koja ima 26 godina. Ne želim da živim kao ona. Imala sam mnogo i uspona i padova, ali sam zadovoljna svojim životom. I bore me čine srećnom, jer sam ih zaradila.

Moje telo je svedočanstvo svega onoga kroz šta sam prošla i više ne osećam potrebu da budem savršena."

Pedeseti rođendan, Gvinet je proslavila i fotografijama na kojima je bez odeće i prekrivena zlatnom bojom.

"Osećam se odlično i ovim fotografijama sam želela da pokažem svoju energiju i optimizam", zaključila je Gvinet Paltrou u intervjuu za "Vogue".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Znate li zašto je Merilin Monro besmrtna? Nije samo lepota.
Merilin Monro

Rođendan legende

02.06.2022. 10:03

Znate li zašto je Merilin Monro besmrtna? Nije samo lepota.

Većina je pamti kao seks bombu, simbol jednog vremena i predsednikovu ljubavnicu. Međutim, Merilin Monro je u svojoj karijeri bila mnogo više od toga. Obeležila je Holivud jedne generacije.
Close
Vremenska prognoza
light rain
15°C
24.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve