Scena
21.02.2024. 15:21
Promo

Uskoro...

Alen Islamović: "Proleće na mts Dvoranu sleće"

1
Izvor: BOJAN PETROVIĆ/MTS DVORANA/PROMO

Alen Islamović, jedna od rokenrol ikona bivše Jugoslavije nastupiće 22. marta prvi put u mts Dvorani u okviru koncerta "Ti si moja eskplozija“.

Kako je istakao, u druženju sa medijim ove srede u Beogradu, koncert je dobio naziv po jednoj od njegovih pesama, koja mu je najomiljenija: "Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama, odnosno njen referen, a svakako ovaj naziv pokazuje i da smo željni da zasviramo prvi put u mts Dvorani i da spremamo pravu muzičku eksploziju i atmosferu",ističe Islamović, dodajući da će koncert biti i elektrik i akustik.

Nekadašnji član bendova Bjelo dugme, Divlje jagode i 4 Asa, rekao je da će Beograđanima prirediti nezaboravno putovanje kroz svoju četiri decenije dugu karijeru.

"Na koncertu će biti i nekih mojih solo premijernih pesama, što će biti prava poslastica za našu publiku", rekao je Islamović i dodao da za beogradsku publiku ima samo reči hvale, jer kako ističe oduvek je imao poseban odnos sa njom: "Ja sam zaljubljenik Beograda, upoznao sam ga uzduž i popreko, zato mi je drago da je koncert na proleće, te publici poručujem te večeri "Proleće na mts Dvoranu sleće".

1
Izvor: BOJAN PETROVIĆ/MTS DVORANA/PROMO

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
15.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve