Scena
19.09.2021. 01:41
R.E.

Koncert

Massimo Savić: Prvi put sam na Tašmajdanu i super je!

Massimo Savić
Izvor: Ekspres

Da, stvarno je bilo super u subotu uveče na Tašu. Imali smo priliku da se uverimo u to da za dobar koncert nije važno koliko publike je došlo, već da su to oni koji će sa bendom na bini razmeniti energiju koja je neponovljiva.

Sve je počelo nastupom grupe "Vatra", a završilo se emocijama koje je teško kontrolisati. 

"Indija", "Da mogu", "Dodirni me slučajno", "Odjednom ti", "Gracija", "Iz jednog pogleda", "Kladim se na nas", "Ne dam grehu na tebe", "Zar više nema nas"... Nizale su se pesme, rasplamsavale su se emocije, i tako duže od dva sata. 

"Prvi put sam na Tašmajdanu i super mi je", rekao je u jednom trenutku Massimo Savić, ali je rekao i nešto veoma važno u vezi sa koronom: "Cjepite se!". 

“Život je takav poklon od univerzuma. Koliko je to veliko i kako smo srećni. Zato vas molim, ako je to jedini način da se odbranimo, uradimo tako. Vidite kako u Danskoj, 90% ih je vakcinisano, uveliko ne nose maske preko lica, a mi još moramo”.
I treba ga poslušati jer ako je to način da nastavimo da uživamo u večeri poput ovih onda dileme nema. 

Pogledajte fotografije: 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Plasido Domingo na Tašmajdanu: Spektakl! (VIDEO, FOTO)
PLASIDO DOMINGO , 8. 9. 2021.

Veče koje se pamti

09.09.2021. 00:35

Plasido Domingo na Tašmajdanu: Spektakl! (VIDEO, FOTO)

Čak i ako niste ljubitelj opere trebalo je u sredu uveče da budete na Tašu: da vidite šta znači imati eksplozivnu energiju i posle 60 godina na sceni, ali i kako devojčica od samo devet godina može publiku da ostavi bez reči. I to nije sve. Koncert Plasida Dominga u Beogradu bio je spektakularan po mnogo čemu. Jedan od glavnih utisaka je i prepun Taš - do poslednjeg mesta, kao da se radi o nekoj rok ili folk zvezdi, a ne o koncertu povodom zatvaranja BELEF-a.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
20.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve