Scena
03.08.2020. 13:41
Tanjug

NIŠVIL U DVA FORMATA - U avgustu onlajn, u septembru zavisi od korone

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Internacionalni džez festival Nišvil 2020, održaće deo svojih programa u unapred najavljenom terminu od 13. do 16. avgusta uživo u onlajn formatu, dok će, ako epidemiološka situacija dozvoli prisustvo publike, preostali, najveći deo programa , biti održan od 17. do 20. septembra uz poštovanje mera socijalne distance.

Onlajn će biti izvedeno više od 30 programa, koji uključuju pozorišne predstave (Nišville džez teatar), filmske projekcije (Nišville Movie Summit), te likovne performanse, kao i 20 koncerata pratećeg i glavnog festivalskog programa.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Shutterstock

Ovi programi biće izvedeni bez prisustva publike, a moći će da se prate u “live” prenosu Nišville televizije putem linka

Ukoliko se u narednom periodu popravi epidemiološka situacija i Vlada Srbije dozvoli prisustvo publike, uz poštovanje mera socijalne distance veliki deo programa održaće se pred publikom u septembru.

Povezane vesti - Sav taj džez

Ovo je prvi put posle 25 godina da dolazi do odlaganja Nišvila.

Samo je prvi Nišville džez festival odložen sa decembra 1994. na januar 1995. zbog restrikcije struje.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Shutterstock

Ukoliko i u septembru bude istovetna epidemiološka situacija, kao i sada - celokupan predviđeni program za ovu godinu održaće se od 12. do 15. avgusta sledeće godine.

Povezane vesti - INTERVJU NEDA NIKOLIĆ: Kako šokirati publiku? Izvadiš frulu, a zasviraš džez

Svi posetioci sa kupljenim kompletima ulaznica mogu iskoristiti svoje ulaznice u septembru 2020. u novozakazanom terminu održavanja festivala, ili ako su sprečeni da prate Nišville 2020, mogu ih iskoristiti u periodu od 12. do 15 avgusta 2021.

Za sve nedoumice oko eventualnog povraćaja novca za već kupljene ulaznice zainteresovani mogu da se jave prodajnoj mreži Ticket Vision.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
21°C
27.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve