Scena
18.11.2021. 00:37
R.E.

Ko zna šta ćemo još čuti

Nova tužba protiv Aleka Boldvina - scenario nije zahtevao pucanje?!

pistolj.jpg

Član ekipe sa snimanja filma "Rast" Mejmi Mičel, navela je u tužbi da prema scenariju nije bilo neophodno da se puca iz pištolja tokom scene koju je Alek Boldvin uvežbavao, kada je prošlog meseca ubio snimateljku Halinu Hačins.

Njen advokat Glorija Olred potvrdila je tužbu protiv Boldvina i drugih producenata filma, objašnjavajući da je odgovornost za sprečavanje ove tragedije bila i glumčeva, prenosi Rojters.

Supervizor scenarija Mičel u tužbi navodi da je Boldvin trebalo sam da proveri da li pištolj ima bojevu municiju, a ne da se oslanja na tvrdnju pomoćnika režisera da je revolver Kolt 45 bio bezbedan za upotrebu.

“Prema našem mišljenju, Boldvin se igrao ruskog ruleta odlučivši da ne proveri da li je pištolj napunjen pre nego što ga je uzeo u ruke“, kazala je Olred.

U tužbi piše da je scenario pedviđao snimanje tri kadra, Boldvinovih očiju, mrlje krvi i Boldvinovog torza "dok spušta ruku do korica i vadi pištolj", ali da se "nigde ne pominje da iz pištolja treba da puca Boldvin ili bilo ko drugi".

Mičel tvrdi da je počinjen napad, izazvano emotivno uznemirenje i namerno nanošenje povrede, prema izveštaju zasnovanom na kopiji sudskih dokumenata.

Pre toga je drugi član ekipe filma, koji je prošlog meseca prisustvovao kobnoj pucnjavi tokom snimanja jedne od scena, podneo tužbu protiv glumca Aleka Boldvina i producenta filma za nesavesno ponašanje, a vlasti u Santa Feu i dalje vode istragu i do sada nisu podnele krivičnu prijavu.

Snimateljka Halina Hačins je ubijena 21. oktobra, a reditelj Džoel Souza je ranjen, kada je Boldvinov pištolj za koji je se mislilo da je bezbedan ispalio bojevi metak tokom snimanja filma u Novom Meksiku.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ubistvo na snimanju filma: Metak podmetnut Aleku Boldvinu?
Pištolj

Slučajnost ili ne?

04.11.2021. 11:00

Ubistvo na snimanju filma: Metak podmetnut Aleku Boldvinu?

Advokat oružarke, koja je kontrolisala oružje na setu filma "Rast" (Rđa), sugerisao je da je neko namerno stavio metak u pištolj koji je koristio Alek Boldvin, kada je slučajno ubio na snimanju direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu koji je stajao iza nje.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
0°C
18.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve